"Модель зі зростом 213 см" завдяки своїй зовнішності стала мільйонеркою
"Модель зі зростом 213 см" завдяки своїй зовнішності стала мільйонеркою

"Модель зі зростом 213 см" завдяки своїй зовнішності стала мільйонеркою

Довгонога брюнетка інвестувала в нерухомість, відправила батьків на пенсію й перевезла всю сім'ю в комплекс, щоб вони були ближче один до одного.

28-річна Марі Темара "зі зростом 213 см" завдяки своїй зовнішності зробила карколомну кар’єру в модельному бізнесі й стала мільйонеркою. Дівчина з Тампа (Флорида, США), яку в школі обзивали фріком, пережила жахливі цькування з боку однолітків, а тепер насолоджується розкішним життям та славою. Про це пише видання Daily Star.

"Я завжди була найвищою в класі серед дівчат та хлопців. Мене прозивали мужиком, оскільки важила понад 200 фунтів (близько 90 кг). Це насправді дуже важко, бути не такою, як усі", — згадує Марі.

Однак американці вдалося перетворити те, що було проблемою та приводом для насмішок, на джерело монетизації. Коли вона вперше почала публікувати контент у соціальних мережах, то помітила, що пости про зріст набирають найбільше переглядів, ніж будь-які інші. Саме тоді модель зрозуміла, що може заробляти на цьому серйозні гроші, і почала працювати над активами.

28-річна Марі Темара зробила карколомну кар"єру в модельному бізнесі й стала мільйонеркою
Фото: Marie Temara/Instagram

"Одного разу випадково опублікувала пост про те, як важко бути високою дівчиною, і він одразу ж став вірусним. Так я зрозуміла, що можу зробити кар'єру на тому, що висока", — зізнається блогерка, на яку підписалось понад 2 мільйони користувачів в Instagram.

Довгонога брюнетка інвестувала мільйони в нерухомість, відправила батьків на пенсію й перевезла всю сім'ю в комплекс, щоб вони були ближче один до одного.

Втім, навіть зараз її часто критикують, звинувачуючи в брехні про свій справжній зріст.

"Ніколи не дозволяю ненависті дістатися до мене. Зрештою, в інтернеті ти можеш бути ким завгодно. Як творець контенту я вирішила, що хочу бути дівчиною зі зростом 213 см. Коли даю інтерв'ю журналістам чи беру участь у телешоу, то завжди називаю свій справжній зріст, який становить близько 188 см", — додає блогерка.

Довгонога брюнетка інвестувала мільйони в нерухомість
Фото: Marie Temara/Instagram

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 27-річна Румейса Гелгі з Туреччини, яка офіційно визнана найвищою жінкою у світі, святкує свою 10 річницю у статусі рекордсменки. Недавно вона отримала титул володарки й найдовших вух — 9,58 см.

А от 30-річна Джьоті Амге офіційно визнана найменшою жінкою у світі. Її вага складає всього 6 кілограмів при зрості 62,8 см. Мініатюрні розміри не заважають рекордсменці насолоджуватися життям й бути "сильною, незалежною та впевненою у собі". Вона зробила хорошу кар'єру і має величезну кількість прихильників у соціальних мережах.

Теги за темою
фото
Джерело матеріала
loader
loader