Презентували нову поштову марку «Незламна Донеччина»
Презентували нову поштову марку «Незламна Донеччина»

Презентували нову поштову марку «Незламна Донеччина»

У четвер відбулася презентація поштової марки «Незламна Донеччина», яка була випущена Донецькою ОДА.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

«Сьогодні презентували марку «Незламна Донеччина», випущену Донецькою обласною державною адміністрацією. Марки із зображенням стели на кордоні Донецької та Дніпропетровської областей створила художниця з Краматорська Олена Мельникова», - написав очільник області.

Він зазначив, що за роки війни ця стела стала символом стійкості української Донеччини, спротиву України у війні проти російської агресії, мужності та незламності захисників у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність держави.

За словами Філашкіна, сьогодні він ще взяв участь у спецпогашенні нового поштового випуску «Хвилина мовчання». На цих марках відтворено роботи донецького художника Сергія Майдукова – «Марсове поле. Львів» та «Меморіал на Майдані Незалежності. Київ».

«Синьо-жовті прапори на могилах героїв по всій країні – нагадування про величезну ціну нашої свободи», - підкреслив керівник ОВА.

Як повідомлялося, Укрпошта ввела в обіг благодійну поштову марку до Дня пам'яті захисників України. 29 серпня в Києві відбулася церемонія спецпогашення марки "Хвилина мовчання", у якій взяли участь генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, заступник Головнокомандувача Збройних сил України полковник Андрій Лебеденко та автор випуску - художник Сергій Майдуков.

Джерело матеріала
loader
loader