Рендер OPPO Find X8 показує нову кнопку та значну зміну дизайну
Рендер OPPO Find X8 показує нову кнопку та значну зміну дизайну

Рендер OPPO Find X8 показує нову кнопку та значну зміну дизайну

У той час як серія Oppo Find X7 залишалася ексклюзивною для Китаю, очікується, що Find X8 і Find X8 Pro будуть представлені у всьому світі десь у жовтні цього року. В останніх новинах інформатор i冰宇宙 поділився зображенням Oppo Find X8.

Як видно, очікується, що Find X8 матиме плоскі сторони, що є серйозною зміною дизайну порівняно з вигнутим дизайном Oppo Find X7. Окрім плоского дизайну, візуалізація також показує додаткову кнопку в нижній правій частині пристрою. Повідомляється, що це буде ємнісна кнопка під назвою «Quick Button», яка працюватиме подібно до кнопки Capture у майбутній лінійці iPhone 16. Примітно, що ця швидка кнопка не має жодного виступу, як кнопки живлення та гучності.

Рендер OPPO Find X8 показує нову кнопку та значну зміну дизайну - Фото 1

Великий острівець камери, здається, має подібний виступ, як і його попередник. Ми вже бачили базову модель у реальному житті з плоскою задньою панеллю та округлим квадратним острівцем камери. Говорячи про камери, Find X8 містить головний датчик на 50 МП від Sony, ультраширокий на 50 МП і 3-кратний перископічний телефото. За чутками, модель Pro буде оснащена додатковим 10-кратним перископічним телеоб’єктивом, що робить її чотирма камерами.

Нижче ви можете побачити реальне зображення Find X8 і Find X8 Pro, на якому показано оновлений острів камери. Як бачите, логотип «H» тепер переміщено в центр, що робить дизайн більш симетричним. Примітно, що ця зміна в розміщенні камери відповідає базовій моделі, де ми могли бачити дві лінзи з обох боків.

Джерело матеріала
loader
loader