Сирський побував на Покровському напрямку: Бої носять виключно жорсткий характер
Сирський побував на Покровському напрямку: Бої носять виключно жорсткий характер

Сирський побував на Покровському напрямку: Бої носять виключно жорсткий характер

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський декілька днів працював у бригадах, які ведуть оборону на Покровському напрямку, де на цей час склалась найбільш складна ситуація. Про це повідомили у фейсбуці головнокомандувача.

- Найбільш інтенсивні бої точаться на східних околицях Гродівки, далі по рубежу Кам’яного та Красного ярів, безпосередньо в Новогродівці, нижче, в районі східної околиці Михайлівки, яка розташована перед Селідово, — сказано у повідомленні.

“Бої носять виключно жорсткий характер”, зазначив  Сирський. За його словами, “ворог кидає у бій все, що може рухатись і наступати”, намагаючись прорвати оборону українських військ.

- Робота в штабах триває практично в цілодобовому режимі. Постійно доводиться приймати нестандартні рішення для зміцнення оборони та знищення наступаючого противника, — розповів головнокомандувач.

Сирський зазначив переважаючі сили противника. У таких умовах головна задача — посилити оборону українських військ на найбільш складних ділянках фронту, забезпечити бригади достатньою кількістю боєприпасів та інших матеріально-технічних засобів.

  • 28 серпня голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін повідомив, що з 2 вересня у Покровську не працюватимуть банки та інші установи.
  • 19 серпня начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк розповів, що щодня із Покровська евакуюються до 600 осіб.
Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader