Київ атакують дрони: уламки безпілотника впали на дитячий майданчик
Київ атакують дрони: уламки безпілотника впали на дитячий майданчик

Київ атакують дрони: уламки безпілотника впали на дитячий майданчик

У Дніпровському, Голосіївському та Деснянському районах зафіксовано падіння уламків.

Зранку 29 серпня Київ відбиває атаку ворожих дронів. У столиці працює протиповітряна оборона. У кількох районах зафіксовано падіння уламків.

Як повідомляє Київська міська військова адміністрація, у Дніпровському районі міста зафіксовано падіння уламків на територію житлової забудови. За оперативною інформацією, обійшлося без руйнувань і постраждалих.

Унаслідок атаки ударних БпЛА в Голосіївському районі Києва сталося падіння уламків на територію житлової забудови.

"Попередньо, пошкоджено вікна та двері в багатоквартирному будинку. Інформація про постраждалих встановлюється. На місце виїхали оперативні служби", - йдеться в повідомленні.

У Деснянському районі міста уламки впали на територію приватного домогосподарства. Інформація про постраждалих відсутня.

Повітряні атаки РФ на Україну

У середу, 28 серпня, у Кривому Розі прогриміли вибухи- окупанти атакували місто ракетою. Унаслідок удару РФ є постраждалі.

У ніч на 27 серпня російська окупаційна армія вдарила ракетою по готелю в Кривому Розі. Чотириповерхову будівлю частково зруйновано. Кількість загиблих унаслідок ворожого ракетного удару по центру міста зросла до чотирьох осіб.

Унаслідок атаки російських "Шахедів" на Запоріжжя 27 серпня загинули двоє людей, ще четверо - дістали поранення. Про це повідомив голова військової адміністрації Запорізької області Іван Федоров.

Джерело матеріала
loader
loader