Захоче кожна модниця: Ріанна показала трендовий манікюр
Захоче кожна модниця: Ріанна показала трендовий манікюр

Захоче кожна модниця: Ріанна показала трендовий манікюр

Співачка та підприємиця у сфері моди та краси Ріанна – не тільки слідує модним трендам, але й часто їх задає. Можна це сказати і про її новий манікюр, якому пророкують славу наступного хіта.

Для зйомки в рекламі засобів для догляду за обличчям зірка зробила так звані "чисті нігті" - дизайн, який максимально відповідає концепції таких продуктів. Фото Ріанни з цим манікюром з’явилось в Instagram-профілі манікюрного салону, який допомагав зірці зі створенням образу.

Цей тренд схожий на популярні останнім часом "майже голі нігті", але заходить ще далі. Якщо майже голі нігті передбачають, нехай нюдове, але досить щільне покриття, чисті нігті роблять упор на його напівпрозорість.

Захоче кожна модниця: Ріанна показала трендовий манікюр

Фішка цього тренду, що він перебуває поза сезоном, стилем та тематикою. А ще на ньому менше помітні сколи та дефекти, які з’являються з часом. Тобто він ще й вельми зручний у повсякденному використанні. Варіанти кольору при цьому можуть змінюватись від абсолютно прозорих до желейних, молочних, рожевих, бежевих, кремово-білих або матових.

Щоби створити класичні чисті нігті, беріть лак на два тони світліший або темніший за ваш природний тон шкіри. Це візуально виділить нігтьову пластину, але при цьому збереже її природний вигляд.

І ще один нюанс обов’язково треба врахувати при створенні чистих нігтів – це тип вашої зовнішності. Завжди обирайте холодніші чи тепліші відтінки, відповідно до тону ваших шкіри та волосся, щоби не створювати дисгармонію у кольорах.

Раніше OBOZ.UA розповідав про наймодніші кольори манікюру восени 2024 року.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader