Анджеліна Джолі стала на коліна перед тяжкохворим фанатом
Анджеліна Джолі стала на коліна перед тяжкохворим фанатом

Анджеліна Джолі стала на коліна перед тяжкохворим фанатом

Актриса тепло поспілкувалася зі своїм шанувальником, якого важка хвороба прикувала до ліжка.

49-річна американська акторка Анджеліна Джолі, яка представляє на кінофестивалі у Венеції фільм "Марія", вразила присутніх своїм ставленням до тяжкохворого шанувальника. Кадри цього моменту облетіли мережу.

Знаменитість у розкішній сукні опустилася на коліна, щоб поговорити з прикутим до ліжка шанувальником із бічним аміотрофічним склерозом (БАС).

Анджеліна Джолі та її шанувальник
Фото: Getty Images

БАС — це прогресуюче нейродегенеративне захворювання, що вражає нервові клітини в головному і спинному мозку, які контролюють м'язи, що дають нам змогу рухатися, говорити, ковтати і дихати.

Як видно на кадрах, чоловіка привезли на каталці, щоб він зміг побачити улюблену зірку. Енджі нахилила до нього голову і посміхаючись, щось говорила. Потім вона піднялася і вирушила в кінозал, де починався показ картини.

Джолі мала приголомшливий вигляд в елегантній вечірній сукні довжиною до підлоги з відкритими плечима від Тамари Ральф і накидкою зі штучного хутра, прикрашеною золотою брошкою.

Останній фільм зірки під назвою "Марія" — це біографічна драма про легендарну оперну співачку Марію Каллас. Його режисером став Пабло Ларраін, який раніше зняв картини про принцесу Діану і Джеккі Кеннеді, а продюсером — компанія Fremantle.

У головній ролі знялася Анджеліна, Валерія Голіно виконала роль її сестри Якінті, а Халук Білгінер — Арістотеля Онассіса.

"Я дуже серйозно ставлюся до відповідальності за життя і спадщину Марії. Я зроблю все, що зможу, щоб впоратися з цим завданням", — говорила вона. Джолі не перестає захоплюватися Ларраїном.

"Отримати можливість розповісти більше про історію Марії з ним і за сценарієм Стівена Найта — це мрія", — зізналася актриса.

За її словами, раніше вона ніколи не співала на екрані, тому тренувалася сім місяців, готуючись до ролі.

"Працюючи з Пабло, ви нічого не можете робити наполовину. Він вимагає у найчудовіший спосіб, щоб ви справді працювали, справді вчилися і тренувалися", — сказала Енджі.

Викладач з вокалу Ерік Ветро, серед клієнтів якого Аріана Гранде, Сабріна Карпентер, Джон Ледженд, Каміла Кабельо, Шон Мендес, Розалія і Чарлі Пут, допомагав їй освоїти тонкощі співу.

Хоча дія фільму здебільшого відбувається в 70-ті роки, Анджеліна, мабуть, відтворює виступ Каллас (уродженої Калогеропулос) 1958 року на гала-концерті в Парижі, який транслювали по "Євробаченню".

Раніше Фокус писав, що від БАС помер бойфренд Сандри Буллок.

Джерело матеріала
loader
loader