Великий Volkswagen Passat перетворився на бюджетний седан. Фото
Великий Volkswagen Passat перетворився на бюджетний седан. Фото

Великий Volkswagen Passat перетворився на бюджетний седан. Фото

Великий седан Volkswagen Passat 2025 модельного року перетворився на бюджетний седан. Про це свідчить приваблива ціна новинки. На фото ми можемо ознайомитися з дизайном моделі VW.

Новий Passat Pro 2025 модельного року Volkswagen вже офіційно розсекретив. Незабаром машина вирушить у продаж. Раніше німецька компанія презентувала новий Passat B9 для європейського ринку. При цьому до покупки модель доступна лише у кузові універсал.

А тепер ми бачимо автомобіль у традиційному кузові седан. Він отримав приставку Pro у назві. Довжина складає 5005 мм при колісній базі 2871 мм, ширина – 1850 мм, а висота дорівнює 1489 мм. Машина справді велика.

Volkswagen Passat Pro

Фактично це вже третя актуальна модель VW Passat для китайського ринку. Там це звичайне явище – виробнику якимось чином вдається диференціювати аудиторію кількох майже ідентичних автомобілів.

Моторна гама нового VW буде представлена моторами об'ємом 1,5 л (160 к.с.) та 2 л (220 к.с.). Надалі не виключена поява інших варіантів. Орієнтовна ціна Volkswagen Passat Pro – трохи більше ніж 20 000 доларів.

Як нещодавно повідомляв OBOZ.UA, незабаром у продаж вирушить дешевий кросовер Hyundai.

Джерело матеріала
loader
loader