Долетіли до Калуги: невідомі безпілотники атакували 3 регіони РФ і окупований Крим
Долетіли до Калуги: невідомі безпілотники атакували 3 регіони РФ і окупований Крим

Долетіли до Калуги: невідомі безпілотники атакували 3 регіони РФ і окупований Крим

Вибухи лунали в Джанкої та Кіровському у Криму, а також в районі аеропорта в Калугі та на території Бєлгородської області. Міноборони РФ вкотре звітує про успішну роботу ППО та знищення усіх українських цілей.

В ніч проти 30 серпня невідомі безпілотники атакували 3 регіони Росії та окупований Крим. Про це повідомляє Міністерство оборони РФ.

"Черговими засобами ППО знищено 18 українських безпілотних літальних апаратів. 11 БпЛА збиті над територією Брянської області, 4 – над Калузькою областю, 2 БпЛА знищено над територією Республіки Крим та 1 – над Бєлгородською областю", — йдеться в повідомленні.

Губернатор Калузької області Владислав Шапша вранці повідомив, що на околиці міста збито чотирьох безпілотників.

"Сьогодні вранці на околиці м. Калуга силами ППО знищено 4 БпЛА. На місцях знищення працюють оперативні групи", — написав він.

Російське видання Shot пише, що попередньо, безпілотники летіли до місцевого аеропорту, а вибухи почалися о 4 годині ранку впродовж години.

Також безпілотники атакували Брянщину. Тут збили 11 безпілотників.

"Виявлено та знищено 8безпілотних літальних апаратів літакового типу. Постраждалих та руйнувань немає. Оперативні та екстрені служби працюють на місці", — проінформував він.

Пізніше Богомаз додав, що російська ППО виявила і збила ще 3 безпілотники.

Між тим, в місцевих телеграм-каналах Криму повідомляють, що місцеві жителі чули 4 вибухи було над Кіровським: 3 у районі аеродрому та 1 над залізничною станцією "Кіровське", а також в районі Джанкоя.

Нагадаємо, що у РФ не вистачає ресурсів для витіснення Сил оборони з Курська.Треба десятки тисяч солдатів, тому зараз ворог зосереджений на стримуванні подальшого просування українських військ.

Джерело матеріала
loader
loader