Oppo представила Oppo Enco Air 4 Pro
Oppo представила Oppo Enco Air 4 Pro

Oppo представила Oppo Enco Air 4 Pro

Кілька місяців тому Oppo представила Oppo Enco Air 4 Pro на таких ринках, як Україна та Китай. Enco Air 4 з усіма його ключовими функціями представлений в інтернет-магазині Oppo China. Поки ціна пристрою не називається, його продаж на домашньому ринку заплановано на 9 вересня.

Основні характеристики Oppo Enco Air 4

Навушники Oppo Enco Air 4 оснащені 12,4-міліметровим динамічним драйвером, що забезпечує частотний діапазон 20-20 кГц. Вони підтримують Bluetooth 5.4, кодеки AAC/SBC, шумопоглинання зі штучним інтелектом із двома мікрофонами та активне шумопоглинання ANC на 32 дБ. Крім того, навушники оснащені власно розробленими просторовими звуковими ефектами.

Що стосується терміну служби батареї, то навушники мають ємність акумулятора 58 мАг, тоді як зарядний футляр містить батарею ємністю 440 мАг. Разом навушники та зарядний чохол забезпечують максимальний час автономної роботи до 43 годин, а акумулятор розрахований на тисячі циклів заряджання.

Навушники Enco Air 4 також мають захист від пилу та води IP55, підтримують сенсорну взаємодію та важать лише 4,2 г на вкладиші. З точки зору ціни, очікується, що Enco Air 4 коштуватиме близько 179 юанів. Він буде доступний у двох відтінках, таких як Spring Green і Frost White.

Джерело матеріала
loader
loader