Подробиці «Світу Юрського періоду 4»
Подробиці «Світу Юрського періоду 4»

Подробиці «Світу Юрського періоду 4»


 Студія Universal Pictures поділилася першими подробицями щодо свого головного релізу 2025-го року. Мова є про четвертий фільм франшизи «Світ Юрського періоду», який вийде в кінотеатрах 2 липня. Картина отримала офіційну назву – «Світ Юрського періоду: Відродження» і оновлений логотип.

 Також став відомий синопсис: «Через п'ять років після подій фільму «Світ Юрського періоду 3: Домініон» експедиція вирушає до ізольованих екваторіальних регіонів, щоб витягти ДНК із трьох величезних доісторичних істот і зробити революційний прорив у медицині».

 До того ж студія опублікувала перші кадри з головними героями блокбастера. Скарлетт Йоганссон («Забери мене на Місяць») грає Зору Беннетт –  досвідчену спеціалістку з таємних операцій, яка очолить команду в надсекретній місії. Коли Зора та її команда зіштовхуються з цивільною сім'єю, яка постраждала від нападу водних динозаврів, вони опиняються на острові, де стикаються з жахливим науковим відкриттям, яке приховували від світу протягом десятиліть.

 Джонатан Бейлі («Бріджертони») зображує палеонтолога доктора Генрі Луміса, а Магершала Алі («Зелена книга») перевтілиться в Дункана Кінкейда – найдовіренішого підлеглого Зори. Також у фільмі зіграли: Руперт Френд («Хітмен: Агент 47»), Мануель Рульфо («Лінкольн для адвоката») і Луна Блейз Бойд («Маніфест»). Режисером проєкту є Ґарет Едвардс («Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія»), а сценарій до нього написав Девід Кепп («Парк Юрського періоду»).

Подробиці «Світу Юрського періоду 4» - Фото 1

Тегі: анонси, кадри
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader