У Китаї заборонили бездротові зарядники для iPhone
У Китаї заборонили бездротові зарядники для iPhone

У Китаї заборонили бездротові зарядники для iPhone

Китайські регулюючі органи заборонили продаж певних типів бездротових зарядних пристроїв. Про це повідомляє видання South China Morning Post (SCMP).

За словами представників управління Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю, нові заборони обмежать продаж бездротових зарядок з 1 вересня. Це пов’язано з тим, що багато моделей працюють на заборонених частотах, які використовуються, зокрема, в авіаційній галузі. Через це гаджети можуть створювати перешкоди.

З початку осені бездротові зарядні станції для гаджетів зможуть працювати лише у трьох діапазонах — 100-148,5 кілогерца, 6765-6795 кілогерц та 13553-13567 кілогерц.

Журналісти SCMP підкреслили, що в першу чергу заборона зачепить зарядні станції Apple MagSafe для iPhone, які працюють на частоті 360 кілогерців, тобто за межами дозволених діапазонів.

У тому числі влада Китаю обмежила максимальну потужність споживчих зарядних станцій 80 ватами. З урахуванням нових правил імпорт зарядних пристроїв, які порушують обмеження, буде припинено.

Джерело матеріала
loader
loader