Українка Щетник оновила рекорд на Паралімпійських іграх у Парижі
Українка Щетник оновила рекорд на Паралімпійських іграх у Парижі

Українка Щетник оновила рекорд на Паралімпійських іграх у Парижі

Українська спортсменка Ірина Щетник оновила рекорд зі стрільби з пневматичної гвинтівки на дистанції 10 метрів на Паралімпійських іграх у Парижі. Про це пише "24 канал".

Так, у кваліфікації українка показала найкращий результат серед 17 учасниць. Щетник набрала 627,5 балів, встановивши новий паралімпійський рекорд. З цим результатом вона пройшла у фінал.

На жаль, у фіналі Ірина була близькою до медалі, займаючи позиції між третім та п'ятим місцями. Однак після другої частини фінальної стрілянини вона опустилася на четверте місце, пропустивши вперед двох індійських спортсменок та суперницю з Південної Кореї. Підсумковий результат Щетник становив 205,4 бала. Паралімпійською чемпіонкою в Парижі стала індійка Авані Лекхара із результатом 249,7 бала.

  • 17 серпня Міжнародний паралімпійський комітет видав указ, який заборонив проведення будь-яких протестів на Паралімпіаді-2024. Поки що українці не зможуть висловлювати свою позицію щодо російських та білоруських спортсменів.
  • 28 серпня відбулася урочиста церемонія відкриття літніх Паралімпійських ігор-2024. Паралімпіада триватиме 12 днів, зібравши близько 4400 спортсменів з усього світу. Вони змагатимуться у 23 дисциплінах на 20 спортивних об'єктах Парижа та околиць. Україну на Паралімпіаді-2024 представляють 140 спортсменів
  • 29 серпня на Паралімпіаді в Парижі українська плавчиня Ірина Пойда здобула срібну медаль на дистанції 200 метрів вільним стилем у класі S5. Загалом наші спортсмени принесли чотири медалі Україні.
Теги за темою
Спорт
Джерело матеріала
loader
loader