Харків під вогнем, є загиблі: все, що відомо про атаку
Харків під вогнем, є загиблі: все, що відомо про атаку

Харків під вогнем, є загиблі: все, що відомо про атаку

За попередніми даними, є влучання по цивільній інфраструктурі у місті Харків та Чугуїв.

Після обіду 30 серпня Росія атакувала Харків керованими авіаційними бомбами. Мер заявив про влучання просто у центрі міста.

Усе, що відомо про атаку – дивіться в ексклюзиві TSN.ua.

Окупанти бʼють по Харкову

Росіяни продовжують атакувати Харків керованими авіаційними бомбами. 30 серпня росіяни після обіду взялися обстрілювати місто, мер Терехов заявив про влучання по центру Харкова. 

"Один з ударів прийшовся по центральній частині міста, по цивільній інфраструктурі. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється. Будьте обережні - ворог продовжує запуски своїх КАБів", - йдеться в повідомленні.

Зникло світло! Удари в області! 

Вже за кілька хвилин у частині районів Харкова зникло світло та вода після серії вибухів. Місцеві пабліки поширили фото після вибухів, у кількох районах міста здійнявся густий дим.

Начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов підтвердив влучання у Харкові, а також повідомив вибухи в області. 

"За попередніми даними, є влучання по цивільній інфраструктурі у місті Харків та Чугуїв. На цю хвилину - без постраждалих", - вказано в повідомленні.

Дивіться на ютуб-каналі ТСН: ПОТУЖНІ ВИБУХИ У ХАРКОВІ: РОСІЯНИ СКИНУЛИ БОМБУ НА БАГАТОПОВЕРХІВКУ! Є ЗАГИБЛІ

А вже за кілька хвилин стало відомо, що у Харкові окупанти поцілили у 12-ти поверховий житловий будинок. - дописали закадровивм

За попередніми даними, щонайменше двоє загиблих, пʼятеро поранених.

За попередньою інформацією в Індустріальному районі маємо потрапляння по 12-ти поверховому житловому будинку. Там пожежа та часткове руйнування. Інформація щодо постраждалих там уточнюється. 

Також маємо попередню інформацію про удар по Немишлянському району.  У центрі, ніби, обійшлося без жертв, але обстеження місця потрапляння КАБу обстежується.

"У Немишлянському районі окупанти вбили дитину прямо на дитячому майданчику. Дівчинку. Ще мінімум троє людей у цьому районі поранені. В Індустріальному районі у палаючий багатоповерхівці вже двоє загиблих", - йдеться в повідомленні.

Вже відомо про трьох загиблих у багатоповерхівці в Індустріальному районі.

Жахливий удар по Купʼянську! 

Додамо, окупанти вбили дівчинку просто на дитячому майданчику.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
loader
loader