Агент "Атеш" провів розвідку порту в Таганрозі: що вдалося дізнатися. Фото
Агент "Атеш" провів розвідку порту в Таганрозі: що вдалося дізнатися. Фото

Агент "Атеш" провів розвідку порту в Таганрозі: що вдалося дізнатися. Фото

У Таганрозі Ростовської області Росії діють партизани, які допомагають Україні боротися з окупантами. Один з агентів розвідав портову зону Азовського моря в цьому місті.

Telegram-канал "Атеш" повідомив про це 31 серпня й показав фотографії, зроблені на місцях. "Наш агент провів розвідку порту в Таганрозі та прилеглої до нього території. Передав інформацію про розміщення важливих об'єктів і вузлів", – розповіли в русі опору.

Таганрозький морський торговельний порт – важлива частина транспортної інфраструктури країни-агресора. Він використовується для логістичної підтримки військових операцій, включаючи транспортування техніки, боєприпасів, палива.

Партизан провів розвідку об'єктів у російському Таганрозі
Ємності з ПММ

Окрім того, в цьому порту базуються військові кораблі, які забезпечують росіянам контроль над Азовським морем і прилеглими територіями.

Цей стратегічний об'єкт в умовах повномасштабної війни відіграє важливу роль у забезпеченні воєнних дій на півдні України й інших напрямках.

Таганрог (РФ)

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Учасник руху спротиву розвідав тренувальну базу Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі (Крим, Україна). Підготовку перед відправкою на "СВО" загарбники проходять на полігоні в Гагаринському районі міста.

– Раніше агенти "Атеш" провели розвідку території Казанського порохового заводу в Росії. Патріоти кілька днів вивчали вороже оборонно-промислове підприємство, яке охороняли росгвардійці.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader