Несподівана знахідка: у старому сараї виявили раритетні британські ретроавто
Несподівана знахідка: у старому сараї виявили раритетні британські ретроавто

Несподівана знахідка: у старому сараї виявили раритетні британські ретроавто

У занедбаному сараї стоять рідкісні старовинні Land Rover і Triumph. Оскільки дах протікає, то колекційні авто покрилися брудом, пліснявою та іржею.

У Великій Британії виявили покинутий сарай зі старовинними автомобілями. Машини іржавіють там не один десяток років. Про них розповіли на Youtube-каналі BeardedReality.

Land Rover Series IIA
Фото: скриншот / YouTube

Сарай розташований в глибинці у Англії, проте точну його адресу тримають у секреті. Він покинутий, а дах обвалився, через що всередину потрапляє вода.

Важливо Раритети на $500 000: виявлено покинуту колекцію вінтажних Ford Mustang (відео)

Саме через це стан автомобілів залишає бажати кращого. Вони покриті брудом, іржею та пліснявою, а внутрішнє оздоблення пошкоджене. Реставрація машин буде досить складною.

Салон авто покритий брудом і пліснявою, а оздоблення пошкоджене
Фото: скриншот / YouTube

У сараї стоїть цінний спорткар Triumph TR3. Цей кабріолет випускали із 1955 по 1962 рік і комплектували двигунами об’ємом 2,0 л (95-100 к. с.) і 2,1 л (105 к. с.). Максимальна швидкість становила 170-175 км/год.

Поруч стоїть позашляховик Land Rover Series IIA: у такому вигляді авто виготовляли в 1961-1971 роках. Модель оснащали бензиновими двигунами об’ємом 2,2 та 2,6 л, а також 2,2-літровим дизелем. Ще один транспортний засіб дуже цікавий – це трактор першої половини ХХ століття з паровим двигуном.

Між іншим, нещодавно в Україні виявили покинутуою рідкісну амфібію ЛуАЗ 1975 року. Після реставрації вона стане музейним експонатом.

Також Фокус розповідав про кладовище старовинних авто на занедбаній фермі.

Теги за темою
авто
Джерело матеріала
loader
loader