У трендовому топі: Ксенія Мішина показала образ з 1 вересня
У трендовому топі: Ксенія Мішина показала образ з 1 вересня

У трендовому топі: Ксенія Мішина показала образ з 1 вересня

Відома акторка вже не вперше приміряє для себе вбрання в чорному кольорі на Перший чи Останній дзвоник у школі. Вже раніше вона піддалася критиці за короткий топ, а якому вона прийшла у навчальний заклад. Цього разу Ксенія створила образ дещо скромнішим, втім стильним та красивим.

Новий образ Ксенії Мішиної

Знаменитість одягнула трендовий топ без рукавів з горловиною, який зараз є доволі актуальним. Під низ вона приміряла чорні штани палаццо, які поєднала з босоніжками й шкіряним поясом від люксового бренду Saint Laurent в золотому кольорі.

Свій аутфіт Ксенія Мішина доповнила чорною базовою сумкою та сонцезахисними окулярами. Вона розпустила волосся та зробила фото з сином Платоном, який був одягнений в білу футболку оверсайз, сірі капрі та кросівки.

Прихильники засипали Ксенію коментарями та зазначили, що вона має неперевершений образ.

Зіркові матусі й татусі ведуть сьогодні своїх дітей до школи. У матеріалі 24 Каналу ми згадали всіх знаменитостей, які були маленькими та показали їхні дитячі фотографії зі школи. Побачити цікаві світлини та розпізнати серед них своїх кумирів можете за нашим посиланням.

Джерело матеріала
loader
loader