Улюблений седан американців стане ще кращим: що змінять у Toyota Camry
Улюблений седан американців стане ще кращим: що змінять у Toyota Camry

Улюблений седан американців стане ще кращим: що змінять у Toyota Camry

Серед усіх седанів найбільшу популярність США уже понад десятиліття мала Camry від японського бренду Toyota. І оновлення, яке вона отримала до 2025 модельного року, схоже, лише закріплять цю перевагу.

Як пише видання Motor1, нова Camry стала навіть кращою, ніж була, у деяких моментах. Так редизайн виявився вдалим, а оновлений інтер'єр отримав деякі необхідні технології. До того ж гібридна лінійка закріпила перевагу моделі на ринку.

Так під капотом в оновленої Camry можна знайти гібридну система п'ятого покоління Toyota, яка поєднує 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з акумуляторною батареєю. Силовий агрегат видає 225 кінських сил з переднім приводом та 232 кінські сили з повним приводом. Витрата палива складає від 4,6 до 5,3 літрів палива на 100 км шляху.

Гібридна система Toyota з крутним моментом, що підтримується акумулятором, забезпечує Camry швидке і плавне прискорення з місця. Чотирьохциліндровий двигун має високий ступінь стиснення 14,0:1, що дозволяє Camry зберігати потужність на швидкостях, притаманних руху шосе. У вас не виникне проблем із обгонами.

Хоча оновлена Camry не є спортивним седаном, вона отримала поліпшену динаміку водіння. Шасі збалансоване, підвіска слухняна, а рульове управління чуйне. Єдиний дискомфорт може виникати через гудіння двигуна, особливо коли ви сильно натискаєте на педаль газу. Проте в основному Camry тиха, витончена та легка в управлінні. Її оцінили, як вдалий вибір для пересування містом.

Журналісти випробували модифікацію XSE. Її салон обтягнутий шкірою, а сидіння мають електропривід та підігріваються. За доплату можна отримати також вентиляцію крісел. Цифрова панель приладів з діагоналлю 12,3 дюйма розташована за рульовим колесом. А сусідній 12,3-дюймовий сенсорний екран прикрашає центр панелі.

Улюблений седан американців стане ще кращим: що змінять у Toyota Camry

Екран інформаційно-розважальної системи використовує найновіший інтерфейс Toyota, і його є за що похвалити. Він лаконічний та інтуїтивно зрозумілий. А сенсорний екран демонструє чутливість на рівні будь-якого сучасного смартфона. Camry XSE також стандартно поставляється з системами Apple CarPlay та Android Auto, а також бездротовою зарядкою телефону.

Але головна візуальна перевага оновленої Camry – це її екстер'єр. Toyota додала сміливі елементи дизайну на передню частину, такі як величезні сітки, кутові горизонтальні вентиляційні отвори, гостру лінію капота і вигнуті фари. Ззаду у неї також вигнуті задні ліхтарі, тонкий спойлер та подвійні вихлопні труби, якщо казати про модель XSE.

Кожна Camry стандартно поставляється із Toyota Safety Sense 3.0. Сюди входить моніторинг сліпих зон, попередження про перехресний рух ззаду, адаптивний круїз-контроль на швидкості понад 30 км/год, попередження про виїзд зі смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків та багато іншого. Але за такі переваги, як адаптивний круїз-контроль із підтримкою Stop-and-Go, а також допомогу при зміні смуги руху та 360-градусну камер, доведеться доплатити. Вони входять у пакет Premium Plus.

Базова модель Camry LE 2025 у США коштуватиме 29 495 доларів, а XSE – від 35 695 доларів. За пакет Premium Plus доведеться викласти ще 4075 доларів. Крім вже згаданих функцій безпеки, він також оснащений аудіосистемою JBL з дев'ятьма динаміками, панорамним скляним дахом та іншими функціями. Повний привід коштує ще 1525 доларів, 19-дюймові колеса обійдуться у 1500 доларів, а пакет переднього акцентного освітлення – ще у 399 доларів.

Раніше OBOZ.UA публікував рейтинг найкращих гібридів 2024 року.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader