Одружений чоловік організував "фальшиве весілля", щоб не засмучувати нову наречену
Одружений чоловік організував "фальшиве весілля", щоб не засмучувати нову наречену

Одружений чоловік організував "фальшиве весілля", щоб не засмучувати нову наречену

Описуючи святкову церемонію, автор історії згадує, що це був "абсолютно чарівний день", який пройшов саме так, як він собі уявляв.

У Великій Британії, як і в багатьох інших країнах, заборонено одружуватися вдруге, не розірвавши попередній шлюб. Однак це не завадило місцевому жителю організувати весілля зі своєю новою "дружиною", маючи узаконені стосунки з іншою жінкою. Деталі цієї історії він розповів на соціальній платформі Reddit.

"Сім років тому, коли я закінчував магістратуру, то познайомився зі своєю нинішньою дружиною-іноземкою. Ми жили в одному студентському гуртожитку й одразу знайшли спільну мову. Згодом почали зустрічатися, а потім з'їхалися. Все було чудово, але врешті-решт вона почала піднімати тему шлюбу, оскільки її сім'я дуже традиційна й наполягала узаконити наші стосунки, а я не міг відмовити", — розповідає автор допису.

Втім, була одна перешкода — чоловік до того часу не оформив розлучення з колишньою партнеркою. "Ми розійшлися погано, тому я поїхав, не розлучаючись, і змінив свій номер телефону та контактну інформацію", — пояснює британець.

Оскільки друга дружина була іноземка й не знала усіх юридичних нюансів, чоловік цим скористався, пообіцявши зайнятися оформленням документів, а нареченій доручив організацію весілля.

Чоловік одружився вдруге, не розлучившись зі своєю колишньою
Фото: Pexels

Описуючи святкову церемонію, автор історії згадує, що це був "абсолютно чарівний день", який пройшов саме так, як він і його нова обраниця собі уявляли.

"Ми одружені вже майже три роки, а вона досі не розкрила обман. Здавалося, що мені все зійшло з рук", — зізнався автор допису на Reddit.

Однак найцікавіше було ще попереду. Минулого тижня на горизонті з’явилась його колишня партнерка й пригрозила розповісти обманутій жінці всю правду, щоб позбавити її страждань у майбутньому.

"Я благав її не робити цього й запропонував розлучитися по-справжньому, але вона відповіла, що вже надто пізно. Останні кілька днів я, чесно кажучи, не знаю, що мені робити. Про те, щоб зізнатися дружині, не може бути й мови, оскільки точно знаю, що вона покине мене без вагань", — пише він.

Користувачі мережі почали активно коментувати цю заплутану історію.

  • "Мені так шкода наречену. Ти брехав та маніпулював заради власної вигоди. Через тебе вона не могла приймати правильне рішення, і тепер опинилася в дуже скрутному становищі. Вона цього не заслуговує", — написала одна з учасниць обговорення.
  • Інший юзер додав: "На жаль, твої рішення сильно вплинули на інших. Змарнував її час, гроші та поставив у незручне становище. Ти маєш бути покараним".

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 26-річна наречена скасувала весілля вартістю майже 40 тисяч доларів через сварку з майбутнім чоловіком, який вивіз та покинув у безлюдному парку її кота.

Також стало відомо, що чоловік побився з нареченою та гостями на весіллі. Ронте Стокс опинився за ґратами після того, як зірвав весільну церемонію.

Теги за темою
Великобританія весілля
Джерело матеріала
loader