Йому назавжди 20: біля Часового Яру загинув воїн з Дніпропетровщини Артем Козирев. Фото
Йому назавжди 20: біля Часового Яру загинув воїн з Дніпропетровщини Артем Козирев. Фото

Йому назавжди 20: біля Часового Яру загинув воїн з Дніпропетровщини Артем Козирев. Фото

Російське повномасштабне вторгнення відібрало життя ще одного молодого захисника України – у боях на Донеччині загинув військовй Артем Козирев. Воїну Сил оборони було усього 20 років.

Артем був родом з Дніпропетровської області. Трагічну новину повідомив мер міста Кам'янське Андрій Білоусов у Telegram.

Життя військового обірвалося 27 серпня під час бою з російським окупаційним військом поблизу Часового Яру на Донеччині. Артем загинув відважно захищаючи українську землю від загарбників, ззаначив міський голова.

Артем Козирев народився 21 жовтня 2003 року в селі Водяне Криничанського району. У липні 2023 року він підписав контракт на військову службу у лавах Сил оборони.

У військового залишилися цивільна дружина та батьки.

"Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника", – написав Білоусов.

Героя провели в останню путь 2 вересня у Кам'янському. Панахида відбулася в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ. Воїна поховали на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній.

Раніше стало відомо, щоу боях на Курщині загинув воїн із Закарпаття.Руслан Шакаліс із села Вовкове Ужгородського району назавжди залишиться 27-річним.

Також повідомлялося, що у боях на Луганщині загинув колишній сільський голова з Волині.Василь Забокрицький раніше брав участь в АТО.

А 28 серпня з'явилася звістка про трагічну загибель активістки "Правого сектору" Наталі Кузнєцової.Її чоловік загинув під Бахмутом у травні минулого року.

Як повідомляв OBOZ.UA, під час виконання бойового завдання на фронті загинув військовий із Київської області Олег Лук’яненко. Життя українського воїна обірвалось 26 серпня.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader