Місто, яке ніколи не спить: показ нової колекції Vorozhbyt&Zemskova
Місто, яке ніколи не спить: показ нової колекції Vorozhbyt&Zemskova

Місто, яке ніколи не спить: показ нової колекції Vorozhbyt&Zemskova

Індустріальна архітектура, елементи лофту, фактури бетону та асфальту, сіра палітра хмарочосів та міських будівель у поєднанні із спалахами нічних вогнів та шаленою динамікою – цей бурхливий мікс використовують дизайнери у новому сезоні, не зраджуючи ДНК бренду. Це історія про місто, яке ніколи не спить. Сучасний мегаполіс змінюється щохвилини, тим самим мотивуючи його мешканців невпинно рухатись у такому ж ритмі.

У сезоні SS25 особливо відчувається міць, яка набулася за останні роки: неначе в броні, міста і люди готові кидати виклики неочікуваним проблемам, які воліли б їх зламати. Разом вони стали більш витривалі, резистентні, підготовлені, сильні. Саме тому на одязі  Vorozhbyt&Zemskova з’являються металеві деталі, пряжки та ціпки, що демонструють міць, притаманну даному матеріалу. Речі в колекції теж набувають своєї потужності: масивний дизайн, великі елементи, подовжені тяжкі рукава. Головною особливістю цієї колекції стали подвійні деталі, комірці та кишені, які нагадують про те, що місто доволі складна та багатошарова структура.

Дизайнерки у звичній їм манері грають на контрастах в новій колекції, демонструючи, яким суворим буває велике місто, створюючи перешкоди, але згодом обов’язково стає добросердим, даруючи нові можливості. Так само і в цьогорічній лінійці Vorozhbyt&Zemskova щільна ворсова шерсть комбінується з напівпрозорою органзою, похмурі сірі відтінки поєднуються з ніжними молочними, а прямі силуети пом’якшують підкреслені талії. Кольори колекції: всі відтінки сірого молочний, чорний, білий, перлинний. Тканини колекції: ворсова шерсть, кашемір, напівпрозора органза, віскоза, шовк.

Фото: Andriy Sokolov

Джерело матеріала
loader
loader