Показ the COAT by Katya Silchenko до 10-річча бренду: як це було
Показ the COAT by Katya Silchenko до 10-річча бренду: як це було

Показ the COAT by Katya Silchenko до 10-річча бренду: як це було

Колекція є квінтесенцією роботи бренду за останні 10 років. У кожній моделі ввібрані визначні ДНК, які представлені в наново прочитаних елементах, формах та моделях: двокольорове пальто, що стало знаковим, корсетні лінії, акцентні баски, кокетливе пірʼя, що прийшло з бальних танців Каті Сільченко, сексуальні сітка та шкіра збагатили щоденні гардероби жіночністю та грайливістю.

У 2014 році бренд the COAT починався з першої капсули, що складалась з 12 різнокольорових  пальт, а сьогодні на показі верхній одяг представлений одразу з серії речей, які грають з об’ємом, текстурою та драпіруваннями, створюючи візуальний наратив, який розвивається від класики до авангарду. Шуба, дублянки, числені пальта, кейпи та бомбери — все це є переосмисленим доробком бренду.

«Ця колекція — результат роботи багатьох років, бо окрім дизайну, що викарбовується з колекції в колекцію, важливим надбанням бренду є пошук тканин і виробників з усього світу. Різноманіття текстур — невід’ємна складова the COAT з самого початку формування бренду. Ми працюємо з великою кількістю фабрик, що завжди непроста задача, та ми пішли далі і пропрацювали все різноманіття складних фактур в одному відтінку cherry red, які готувались в різних куточках світу для нас: вовна, пір’я, еко шкіра, кашемір, сітка, лелітки, екохутро, лакована шкіра, взуття та вся аксесуарна група. Ми задіяли величезну добірку текстур, щоб ця колекція вийшла дійсно складною, як підсумок роботи першого десятиліття the COAT», — розповідає Катя Сільченко, креативний директор та дизайнер the COAT.

Саме гра з тканинами, формами та кольором створює багатовимірність колекцій. Так на тлі основного відтінку cherry red, який балансують класичні беж та сірий, хедлайнером цієї історії виступає рожева сукня, яка на противагу кольору підкреслює своїм кроєм зрілість та впевненість. І наприкінці показу замість крапки the COAT ставить знак оклику фінальним виходом в єдиному глибокому відтінку, щоб підсилити враження від головного кольору колекції.

Фото: Volodymyr Bosak

Джерело матеріала
loader
loader