Найцікавіші нові ігри вересня 2024
Найцікавіші нові ігри вересня 2024

Найцікавіші нові ігри вересня 2024

Найцікавіші нові ігри вересня 2024 - Фото 1

Спека потрохи здає позиції, а з нею відходить і затишшя ігрової індустрії. Окрім свіжих релізів вересень подарує чимало перевидань, портів та великих доповнень до хітів минулих років. Особливо мають радіти фанати жанру стратегій. Про найцікавіше ігри ми зараз розповімо у нашій добірці ігор за вересень 2024 року.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Найцікавіші нові ігри вересня 2024 - Фото 2

Зміст

  • 1 Harry Potter: Quidditch Champions
  • 2 The Casting of Frank Stone
  • 3 Age of Mythology: Retold
  • 4 NBA 2K25
  • 5 Astro Bot
  • 6 Test Drive Unlimited Solar Crown
  • 7 The International 2024
  • 8 Enotria: The Last Song
  • 9 Frostpunk 2
  • 10 GreedFall II: The Dying World
  • 11 Ara: History Untold
  • 12 EA Sports FC 25
  • 13 Перевидання та доповнення

Harry Potter: Quidditch Champions

Жанр: Action, Multiplayer
Дата: 03 вересня
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One

Фанати були розчарованими, що у Hogwarts Legacy не було Квідичу. Натомість Warner Bros. підготували окрему гру по найпопулярнішому спорту у всесвіті Гаррі Поттера. Пориньте у світ Квідичу та грайте за улюблених персонажів, серед яких Гаррі Поттер, Рон Візлі та інші. Від тренувальних поєдинків до запеклих боїв на найвідоміших аренах в Чемпіонаті світу.

Матчі відбуваються командами 6 на 6, але живих гравців в команді може буде лише троє. В цьому випадку один гравець пере під контроль двох персонажів. У грі відсутні мікротранзакції й з самого виходу Quidditch Champions доступна у підписці PS Plus. Перші відгуки у Steam мають рейтинг «Змішані».

The Casting of Frank Stone

Жанр: Adventure, Horror
Дата: 03 вересня
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

The Casting of Frank Stone — інтерактивне кіно від студії Supermassive Games (Until Dawn, The Dark Pictures Anthology), яке є частиною всесвіту Dead by Daylight. Група молодих людей намагаються дослідити минуле Френка Стоуна, страшна тінь якого глибоко в’їлася над Кедровими Пагорбами (Cedar Hills). Як і в попередніх іграх студії, кожне рішення гравця матиме вплив долі головних героїв.

Age of Mythology: Retold

Жанр: RTS
Дата: 04 вересня
Платформа: PC, Xbox Series X|S, Xbox One (Game Pass)

Культова RTS початку двотисячних повертається в повністю оновленому вигляді. Гра має мультиплеєр та кооператив, але якщо ви полюбляєте грати на одинці, то Age of Mythology запропонує понад 50 місій в сюжетній кампанії. Гру роблять автори Age of Empires, але цього разу обирати доведеться своїх богів із грецького, скандинавського, єгипетського та атлантичного пантеонів. А поруч з людьми в армії стоять монстри з мітів та легенд.

Гра має дуже схвальні відгуки у Steam від тих, хто пограв в ранньому доступі.

На сайті можна прочитати про історію створення цього жанру, частини Перша і Друга.

NBA 2K25

Жанр: Sports, Simulation
Дата: 04 вересня
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Switch

NBA повертається, а разом з нею і вже класичні для серії режими Play Now, MyNBA, The W, та інші. У порівнянні з попередньої частиною гра отримала не багато змін. До прикладу, в режимах MyPLAYER та MyCAREER після досягнення максимального рівня нараховуватимуться Легендарні Значки (таланти), а витривалість здобуватиметься під час тренування в спортзалі.

Astro Bot

Жанр: Action, Platformer
Дата: 06 вересня
Платформа: PS5

Серія починалася як безоплатна демка можливостей консолі PlayStation і за кілька ітерацій, у тому числі для VR, нарешті отримала повноцінну велику гру. Понад 50 рівнів повні розваг, небезпек і сюрпризів. Десятки унікальних механік із залученням можливостей DualSense які подарують радість усім фанатам Playstation і не тільки. Гра має текстову українську локалізацію, від її успіху багато в чому залежить подальша доля локалізації в іграх Sony.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Жанр: Racing, Simulation
Дата: 12 вересня
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch

Довгоочікуване відродження Test Drive Unlimited після кількох відкладень нарешті дістанеться гравців в середині вересня. Як і попередні частини підсерії Solar Crown пропонує влаштовувати перегони у відкритому світі — цього разу це острів Гонконг відтворений у масштабі 1:1. У грі детально відтворені автомобілі понад 30 виробників, включаючи класичні моделі починаючи з 1960-х років.

The International 2024

Жанр: Tournament
Дата: 13-15 вересня
Платформа: Twitch, Youtube

Найбільший турнір по одній із найпопулярніших ігор в Україні та світі цього року відбудеться у Копенгагені. Шістнадцять команд поборються за Егіду Чемпіонів (Aegis of Champions). Призовий фонд вже перевищив $2 млн. На жаль цього року українські команди не потрапили на чемпіонат.

The International 2024

Enotria: The Last Song

Жанр: RPG, Souls-like
Дата: 19 вересня
Платформа: PC, PS5

Розробники визначають свою гру як соулслайк, дія якого розгортається на осяяній сонцем землі, натхненній італійським фольклором і сповненій небезпек. Як і у випадку з Lies of P розробники намагаються дивувати не тільки цікавими сетингом в якому світ перетворився на нескінченну виставу, але й ігроладом. Головний герой вільний від «постановника», перемагаючи противників, може перевтілюватися в їх образи переймаючи їхні здібності.

Як повідомили розробники версія для Xbox Series вже практично готова, але вони понад два місяці очікували відповіді від Xbox для подальшого розміщення гри та її сертифікації. З цієї причини реліз на консолі від Microsoft має невизначену дату.

Frostpunk 2

Жанр: Simulation, Strategy
Дата: 20 вересня
Платформа: PC

Минуло 30 років після того, як сніжна буря знищила Землю, перетворивши її на сувору крижану пустку. Заради виживання людство зібралося в Місті, почало його облаштовувати та розвивати. У сиквелі масштаби зросли, тепер місто поділяється на цілі райони, що б задовольняти різні потреби громадян: індустріальний, науковий та інші. Але що б наша раса не вимерла, потрібно приймати важкі рішення та жити з їх наслідками. Гра має текстову українську локалізацію.

GreedFall II: The Dying World

Жанр: Action, RPG
Дата: 24 вересня
Платформа: PC

GreedFall II виходить у дочасний доступ. Гра є приквелом, а події в тут розгортаються за три роки до оригінальної GreedFall. Головного героя викладають та привозять на Стародавній континент, чия приємна природа та архітектура приховує прогниле суспільство, в якому господарюють вбивці, викрадачі та гнобителі. В наших силах допомогти народу цієї землі вижити та застерегти власні землі від схожої участі.

Ara: History Untold

Жанр: Strategy
Дата: 24 вересня
Платформа: PC (Game Pass)

Ara: History Untold — стратегія, в якій ми скеровуємо людство до вершини цивілізації, розвиваючи культуру, дипломатію та захоплюючи нові землі. На настрій народу впливатимуть хвороби та перебування у мирі чи під час війни. Особливостями гри є чисельні біоми, нелінійне дерево розвитку, національні ремесла та асинхронний мультиплеєр.

EA Sports FC 25

Жанр: Sports, Simulation
Дата: 27 вересня
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Switch

Після втрати торгової марки FIFA серія футбольних симуляторів від ЕА не втратила популярності. В новій частині EA Sports FC дебютує «Rush 5 на 5» для мініфутболу в режимах Football Ultimate Team, Clubs і швидких матчах. Командою з п’яти футболістів керують троє гравців.

Перевидання та доповнення

Також цього місяця виходить чимало доповнень, портів та перевидань. Star Wars Jedi: Survivor нарешті дістанеться консолей минулого покоління 17 вересня. Розробники обіцяють, що провели ретельну роботу над оптимізацією гри. В цей же день Final Fantasy XVI вийде на ПК.

Lollipop Chainsaw RePOP, яка спочатку мала бути повноцінним римейком, але в результаті вирішили зосередитися на її ремастері, вийде на ПК, Switch, консолях минулого та теперішнього покоління 12 вересня.

Кратос та Атрей потраплять на ПК з релізом God of War Ragnarok 19 вересня. В цей же день вийде Dead Rising Deluxe Remaster, який більше схожий на повноцінний рімейк. Зомбі-екшн завітає на ПК та консолі поточного покоління. Disney Epic Mickey: Rebrushed — культова гра Ворена Спектора в новому вигляді вийде на усіх сучасних платформах 24 вересня.

Велике сюжетне та контентне доповнення для Mortal Kombat 1 — Khaos Reigns вийде 24 вересня. Сюжет доповнення продовжить історію мультивсесвіту, а головним антагоністом буде Титан Гавік.

Тодд Говард обіцяє випускати щороку по великому доповненню для Starfield. Цього року, 30 вересня вийде перше — Shattered Space. Сюжет доповнення заведе на рідну планету Дому Va’Ruun.

Найцікавіші нові ігри вересня 2024 - Фото 4
Теги за темою
Ігри
Джерело матеріала
loader
loader