Нічна атака дронів на Дніпропетровщину: п'ятеро поранених
Нічна атака дронів на Дніпропетровщину: п'ятеро поранених

Нічна атака дронів на Дніпропетровщину: п'ятеро поранених

Російська армія вночі атакувала Дніпропетровську область дронами-камікадзе. У Кривому Розі внаслідок атаки постраждали п'ятеро людей, серед них 10-річна дівчинка, яка перебуває у лікарні. У місті також пошкоджено готель та кілька багатоповерхівок. Про це у своєму Telegram повідомив очільник ОВА Сергій Лисак.

«Постраждали пʼятеро людей: жінки 62, 83 і 84 років, 70-річний чоловік. А ще – 10-річна дівчинка. Дитина у лікарні. Решта оговтуватиметься вдома. У місті пошкоджений готель. У декількох багатоповерхівках вибиті вікна», – йдеться в повідомленні.

У Кривому Розі у школі № 103 (колишня вул. Костенка 23) розгорнули штаб допомоги людям (будматеріали, заяви на матеріальну допомогу від міста).

Тимчасово перекрито рух на ділянці від вулиці Святогеоргіївська до площі Домнобудівників. Вагони маршрутів № 2, 5, 7, 9, 22, 25, 27 у напрямку станції Кривий Ріг-Головний розвертаються на кільці Героїв АТО. Вагони маршрутів № 9, 14 працюють на ділянці від станції Кривий Ріг-Головний – площа Домнобудівників.

Окрім того, ворог вдарив по Марганецькій громаді на Нікопольщині. Інформація про наслідки атаки уточнюється, але, на щастя, обійшлося без жертв серед цивільного населення.

Джерело матеріала
loader
loader