Покращений макрорежим і швидша зарядка: з’явилися деталі про нову лінійку iPhone 16 Pro
Покращений макрорежим і швидша зарядка: з’явилися деталі про нову лінійку iPhone 16 Pro

Покращений макрорежим і швидша зарядка: з’явилися деталі про нову лінійку iPhone 16 Pro

Уже 9 вересня компанія Apple проведе свою щорічну презентацію, на якій покаже оновлену лінійку смартфонів iPhone. І журналістам та блогерам уже вдалось дізнатись, які поліпшення вони отримають.

Як пише видання iTechUA, зміни стосуватимуться заряджання та автономності iPhone у моделях Pro. А також відчутно поліпшиться макрорежим зйомки.

Заряджання та автономність

Apple намагається з кожним разом робити свої смартфони все більш автономними, але, за словами засновника компанії-виробника аксесуарів для гаджетів Angry Miao, нові iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max будуть заряджатись помітно швидше. Вони отримають швидке дротове заряджання потужністю 40 Вт та бездротову технологію MagSafe потужністю 20 Вт.

У 15 поколінні смартфони iPhone 15 Pro і Pro Max могли заряджатись у дротовому режимі на потужності 27 Вт і 15 Вт у бездротовому. Тобто з оновленими показниками батарея має отримувати заряд суттєво швидше. Втім, це все ще не дотягує до показників деяких китайських брендів, таких як Xiaomi чи Vivo. Хоча відомо, що на додачу до швидшої зарядки смартфони Apple матимуть акумулятори збільшеної ємності.

Макрозйомка

Оновлена функція макрозйомки обіцяє власникам iPhone надзвичайно деталізовані зображення навіть при дуже великому збільшенні. Про це можна судити з тизера до 16 покоління сматфонів, яке опублікував близькосхідний ритейлер Sharaf DG. Компанія зняла ролик, в якому демонструється процес масштабування чашки кави з переходом у зображення трьох камер гаджета. Також цей ролик може натякати на те, що у палітрі кольорів корпуса iPhone з’явиться кавовий відтінок.

Як відомо, макрорежим вперше з’явився в лінійці Pro з виходом на ринок iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max. Користувачі отримали змогу знімати найдрібніші деталі, такі як краплини роси, крмах чи текстури різних поверхонь. Очікується, що в нових моделях цей режим буде значно покращений, що зробить макрофотографії ще чіткішими та яскравішими.

Джерело матеріала
loader
loader