Популярна китайська гра "Black Myth: Wukong" розійшлася тиражем у 10 млн копій за три дні
Популярна китайська гра "Black Myth: Wukong" розійшлася тиражем у 10 млн копій за три дні

Популярна китайська гра "Black Myth: Wukong" розійшлася тиражем у 10 млн копій за три дні

Популярна китайська відеогра "Black Myth: Wukong" підкорила ігровий світ, розійшовшись тиражем понад 10 млн копій на всіх платформах всього за перші три дні продажів, повідомив розробник гри компанія Game Science.
Відповідну заяву поширила Інформаційна агенція Сіньхуа.

"Black Myth: Wukong", яка вважається першою китайською грою категорії AAA, очолила список "найпопулярніших ігор" на провідній ігровій платформі Steam лише через годину після прем'єрного релізу.

У Game Science повідомили, що максимальна одночасна кількість гравців у мережі на всіх платформах перевищила 3 ​​млн осіб.

Гра "Чорний міф: Укун" заснована на китайському класичному романі "Подорож на Захід". У ньому розповідається про пригоди ченця Сюань Цзана та трьох його учнів. При цьому особливу увагу приділяється Сунь Укуну, легендарному царю мавп, відомому своїми надприродними здібностями та пустотливим характером.

Попри те, що більшість покупок гри припадає на китайців, її слава швидко поширюється світом. Щоб краще зрозуміти сюжетні перипетії гри, іноземні гравці зібрали понад 200 сторінок довідкових матеріалів у форматі PDF.

Дана гра, знаменита своєю багатою культурною спадщиною та сучасною ігровою естетикою, стала сенсацією не тільки в ігровій спільноті. Її безпрецедентний успіх навіть призвів до зростання цін на акції деяких компаній та стимулював туризм у провінції Шаньсі – однієї з ключових локацій гри.

Експерти галузі очікують, що продажі гри продовжать зростати і після першого вікенду після її релізу.

Раніше компанія Goldman Sachs спрогнозувала, що продаж "Black Myth: Wukong" у Steam може становити 12 млн копій, що принесе дохід у розмірі більше ¥3 млрд (близько $420 млн). За оптимістичного сценарію продажі гри можуть досягти 20 млн одиниць, а виручка перевищить ¥5 млрд.

Джерело матеріала
loader
loader