Повернення легенд: які стрижки із 90-х будуть на піку популярності восени 2024
Повернення легенд: які стрижки із 90-х будуть на піку популярності восени 2024

Повернення легенд: які стрижки із 90-х будуть на піку популярності восени 2024

Модні експерти назвали трендові зачіски цієї осені, що омолоджують, коригують лінії обличчя і надають екстраординарного об’єму.

Ці стрижки, які були шалено популярні в усьому світі наприкінці дев’яностих, знову повернулися на модний олімп. Що не дивно, адже вони закривають одразу кілька потреб – омолоджують, кардинально змінюють образ, роблять волосся густішим та об’ємнішим. Тому ці зачіски так полюбилися сучасним модницям і ще довго не сходитимуть з модного олімпу.  

У чому секрет популярності стрижок із дев’яностих

  • Екстраординарний об’єм. Такі стрижки надають навіть дуже тонким та пошкодженим локонам додаткового об’єму, що дуже важливо для власниць слабкого волосся.  
  • Бездоганна форма. Ці стрижки за рахунок своєї багатошаровості й техніки градуювання довго тримають форму, красиво відростають, тому не буде потреби кожні три місяці відвідувати перукаря.
  • Не потребують укладання. Локони у таких стрижках набувають правильної форми одразу після миття, тому не потрібно витрачати зайвий час на випрямлення чи завивку.
  • Універсальність. Такі варіанти стрижок пасують абсолютно всім жінкам, підходять до будь-якого типу обличчя та структури волосся.
  • Омолодження. За рахунок градуювання пасом у таких зачісках волосся рухається під час ходьби, що надає ефекту омолодження загальному образові.
  • Коригувальний ефект. Ці варіанти стрижок зазвичай акцентуються косим чубчиком, який видовжує повне обличчя та прибирає непотрібну важкість у нижній зоні.

Каскад

Ця стрижка підходить для волосся будь-якої довжини та структури, тому вона перебуває на піку шаленої популярності кілька десятків років поспіль. Каскад омолоджує, маскує недоліки шкіри у зоні очей та обличчя, надає волоссю додаткового об’єму. Така стрижка вигідно підкреслить красу жінки будь-якого віку та надасть образу грайливості. Зачіска має різні ступені градуювання, що дозволяє кожній представниці прекрасної статі обрати ідеальний варіант для себе, щоб бути досконалою.  

Асиметрична піксі-шеггі

Це сучасний варіант класичної стрижки шеггі, яка має пасма різної довжини, що створює ефект омолодження та грайливості. Така багатошарова зачіска надає волоссю надзвичайного об’єму та максимальної густоти. Піксі-шегі буде ідеальним вибором для жінок, які готові кардинально змінити образ і заодно омолодитися.

Асиметричний боб

Ще одна асиметрична зачіска, яку зіркові стилісти пропонують робити жінкам зрілого віку. А все тому, що стрижка має омолоджувальний та коригувальний ефекти, робить лице більш видовженим, а погляд – виразним. Асиметричний боб універсальний, тому пасуватиме всім жінкам без винятку. Найбільше стрижка підходить власницям повного та квадратного обличчя, вона видовжуватиме його за рахунок асиметрії пасом.

Які джинси на піку популярності восени 2024: моделі, які ніколи не вийдуть з моди

Які сукні стилісти не рекомендують носити жінкам після 50: п'ять фасонів, що безглузді на вигляд і старять

Зіркові стилісти назвали 5 трендових речей, які мають бути у вашому осінньому гардеробі

Джерело матеріала
loader
loader