Суспільне транслюватиме матчі збірної України в Лізі націй
Суспільне транслюватиме матчі збірної України в Лізі націй

Суспільне транслюватиме матчі збірної України в Лізі націй

Збірна України розпочинає свій виступ в розіграші Ліги націй УЄФА-2024/25.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

7 вересня о 21:45 відбудеться номінально домашній матч української збірної проти збірної Албанії, який транслюватиметься на місцевих каналах Суспільного, у цифровому ефірі Т2, кабельних мережах та IPTV, в інтернеті – на медіасервісі Megogo.

Футбольний поєдинок проходитиме на стадіоні Epet Arena у Празі. У другому турі збірна України проведе виїзний поєдинок проти Чехії.

Суспільне мовлення є партнером Megogo в трансляції Ліги націй. Ексклюзивно переглянути матчі в інтернеті можна на медіасервісі Megogo, який є офіційним мовником Ліги націй. 

Суспільне мовлення було офіційним транслятором Ігор XXXIII літньої Олімпіади, що пройшла в Парижі у 2024 році. 11 серпня трансляцію церемонії закриття Олімпіади наживо показали відразу на кількох платформах Суспільного: на телеканалі «Суспільне Спорт», Першому каналі Суспільного мовлення, місцевих телеканалах Суспільного та на сайті «Суспільне Спорт». Уперше найбільші події Олімпійських ігор були доступні на ютуб-каналі «Суспільне Спорт». Україна цього року виборола 12 нагород: 3 «золота», 5 срібних медалей та 4 бронзових. 

Трансляції Олімпійських ігор 2024 охопили понад 2,3 млн унікальних телеглядачів. У порівнянні з Олімпіадою 2016 року середня частка аудиторії зросла на 26%, а з Олімпіадою 2020-го в Токіо — на 58%.

Фото: Суспільне

Читайте також
Олексій Мандзій, «Суспільне Спорт»: Показники на Олімпіаді довели, що наш шлях у просуванні спортивного контенту правильний
Суспільне транслюватиме Паралімпіаду-2024
Суспільне стане офіційним транслятором Олімпійських та Паралімпійських ігор 2024
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
Долучитись
Теги за темою
Спорт
Джерело матеріала
loader
loader