Ален Делон склав заповіт: хто з дітей актора отримав найбільший спадок
Ален Делон склав заповіт: хто з дітей актора отримав найбільший спадок

Ален Делон склав заповіт: хто з дітей актора отримав найбільший спадок

Рідні актора, серед яких донька Анушка та сини Ентоні й Ален-Фаб'єн, отримали відповідний документ від нотаріуса ще 30 серпня. Однак, тільки тепер старший син зірки розкрив подробиці заповіту.

Як виявилося, Делон надіслав чотири сторінки документа, де пояснив, хто саме отримає спадок. Заповіт також отримали адвокат і менеджер Алена. З'ясувалося, що половину майна свого батька отримає донька Аннушка, тоді як сини Ентоні та Ален-Фаб'єн розділять між собою іншу.

Згідно зі швейцарським законодавством діти Делона мають 30 днів, щоб оскаржити документ і два тижні, щоб відмовитися від спадку.

Що цікаво, Ентоні Делон висловився про конфлікти, які панували в родині протягом останнього року життя Алена. За словами старшого сина актора, наразі немає ніяких непорозумінь між дітьми стосовно розподілу спадку.

Я хочу сказати правду. Я хочу сказати, чому ми сьогодні розриваємо один одного на частини. Спадщина врегульована, немає ніяких проблем з грошима. Моя сестра має 50% спадщини нашого батька, а я і Ален-Фаб'єн маємо по 25%. Немає ні конфлікту, ні війни за спадщину,
– запевнив Ентоні Делон.

Нагадаємо, французький актор пішов з життя 18 серпня у віці 88 років. Він бажав, щоб його поховали на собачому цвинтарі, поряд з його домашніми улюбленцями. Також Делон хотів, щоб його пса Лубо приспали й поховали разом з ним. Однак, діти актора відмовилися виконувати останню волю батька і наголосили, що подбають про собаку.

Джерело матеріала
loader
loader