Павлу Дурову заборонили залишати Францію – Paris Match
Павлу Дурову заборонили залишати Францію – Paris Match

Павлу Дурову заборонили залишати Францію – Paris Match

Засновнику Telegram Павлу Дурову заборонено залишати Францію на шість місяців, до березня 2025 року. Як повідомляє французький журнал Paris Match, суд встановив заставу в розмірі п'яти мільйонів євро, з яких мільйон він має внести негайно, а решту виплатити частинами.

Офіс Telegram заявив, що ніколи не отримував повідомлень про розшук Дурова, хоча був виданий ордер на обшук, а не на його арешт.

Французький журнал описує засновника Павла Дурова як«кіберповелителя світу», який починає свій день з 200 віджимань і 100 присідань, після чого приймає крижану ванну.

Раніше у Дубаї він орендував віллу площею 1400 квадратних метрів за 84 тисячі доларів на місяць. Тепер, після заборони залишати Францію, Дуров доручив своїм помічникам знайти нове житло в Парижі, зазначивши, що його бюджет на нове помешкання необмежений.

До слова, Дуровє підозрюваним у співучасті в управлінні онлайн-платформою, яка дозволяє користувачам здійснювати незаконні угоди, розміщувати зображення сексуального насильства над дітьми та торгувати наркотиками. Звинувачення також стосуються відмивання грошей та відмови співпрацювати із судовими органами.

Джерело матеріала
loader
loader