Peugeot готує яскравий і недорогий електромобіль із запасом ходу понад 400 км
Peugeot готує яскравий і недорогий електромобіль із запасом ходу понад 400 км

Peugeot готує яскравий і недорогий електромобіль із запасом ходу понад 400 км

Крос-фастбек Peugeot 408 отримає електричну версію. Її запропонують у двох варіантах потужності, а запас ходу електрокара перевищить 400 км.

Лінійку Peugeot 408 2025 поповнить електрична модифікація. Її презентують у жовтні на Паризькому автосалоні. Про це повідомляє французький сайт L’Argus.

Електромобіль Peugeot 408 анонсували ще під час прем’єри моделі в 2022 році. Утім, його розробляли довше, аніж бензинові та гібридні версії крос-фастбека.

Запас ходу крос-фастбека перевищить 400 км
Фото: Peugeot

Відомо, що електрокар назвуть Peugeot e-408 – за аналогією з іншими електричними моделями французького бренду. Він збереже яскравий дизайн і відрізнятиметься від варіантів із двигунами внутрішнього згоряння лише оформленням радіаторної решітки та декором. У салоні дещо змінять графіку віртуального щитка приладів.

Характеристики Peugeot e-408 поки не розкривають. За інформацією L’Argus, електромобіль може отримати одразу дві різні силові установки.

Важливо Шик, авангард і 300 сил: тест-драйв нового кросовера DS7

Базовий варіант оснастять 156-сильним мотором та батареєю ємністю 54 кВт∙год. Таку силову установку ставлять на Peugeot e-408 та e-3008, а також на Citroen e-C4.

Топовий електромобіль Peugeot e-408 отримає мотор потужністю 204 к. с. і батарею на 60 кВт∙год. Обидві модифікації матимуть запас ходу понад 400 км та будуть відносно недорогими.

Раніше Фокус розповідав, що Peugeot припинить випуск флагманської моделі.

Також ми писали про раритетний спортивний Peugeot Роуена Аткінсона.

Теги за темою
електромобілі
Джерело матеріала
loader
loader