"Противник більш ніж активний": командир батальйону ударних БПЛА розповів про ситуацію на фронті. Відео
"Противник більш ніж активний": командир батальйону ударних БПЛА розповів про ситуацію на фронті. Відео

"Противник більш ніж активний": командир батальйону ударних БПЛА розповів про ситуацію на фронті. Відео

Російська терористична армія продовжує інтенсивні штурмові дії вздовж усієї лінії фронту. Ворог залучає весь потенціал для атак, включаючи броньовану техніку.

У свою чергу українські захисники тримають оборону та формують передумови, щоб була можливість вибивати росіян із займаних позицій. Про це в ефірі телемарафону розповів командир батальйону ударних безпілотників "Ахіллес" 92 ОШБр Юрій Федоренко.

За його словами, російські окупанти дуже активні на всій лінії фронту. Загарбники інтенсивно атакують позиції українських сил, залучаючи різні засоби, зокрема бронетехніку.

"Ситуація залишається на рівні бойових дій вище за середню інтенсивність, це означає, що противник більш ніж активний. Намагається проводити ударно-штурмові дії із залученням всього наявного потенціалу, зокрема, броньованої техніки", – сказав Федоренко.

Також захисник додав, що завдяки високому рівню комунікації та взаємодії між підрозділами, українські війська не допускають прориву позицій та продовжують тримати оборону.

Крім того, бійці ЗСУ докладають зусиль не лише для того, щоб утримати позиції, а й вибити супротивника із займаних територій.

"Сили оборони в об'єднаній роботі, я на цьому акцентую, ми стикаємося з високим рівнем комунікації та взаємодії між підрозділами та загальним виконанням завдань щодо знищення ворога. Це дає можливість відбивати атаки, не допускати прориву позицій і також формувати передумови, щоб була можливість вибивати супротивника. із займаних позицій. На моє переконання, Ініціатива на відрізках, де ми знаходимося, залишається на боці Сил оборони України повною мірою", – зазначив він.

Нагадаємо, терористична армія РФ веде наступ на Торецькому напрямку, намагаючись захопити населений пункт. На підступах до міста продовжуються штурмові дії супротивника. На деяких ділянках українські війська змушені були відійти.

Раніше повідомлялося, що російські окупаційні війська зосередили свої зусилля на наступі на Покровськ, проте їхні цілі не обмежуються лише цим містом. Часів Яр і Торецьк також є важливими напрямками для ворога.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader