Селена Гомес показала ідеальний "шкільний" образ. Фото
Селена Гомес показала ідеальний "шкільний" образ. Фото

Селена Гомес показала ідеальний "шкільний" образ. Фото

Початок осені – це завжди початок шкільного року. А у моді це перехід від легких суконь та босоніжок до одягу з багатьох шарів та більш масивних комфортних речей.

Саме такий образ продемонструвала акторка та співачка Селена Гомес, а модні критики одразу охрестили його "шкільним", пише видання Glamour. Зірка, яка віддає перевагу жіночному вбранню, продемонструвала не дуже звичний для себе ансамбль.

Гомес наприкінці серпня прибула у місто Теллурайд, штат Колорадо, де на місцевому кінофестивалі презентувала свій новий фільм "Емілія Перес". В Instagram Stories акторка показала, як вбралась для події.

Селена Гомес показала ідеальний "шкільний" образ. Фото

Оскільки у місті того дня було комфортних 22 градуси, зірка зібрала в своєму наряді широкі джинси, вільний піджак у тонку вертикальну смужку та довге пальто оверсайз. На додачу до них Гомес взула масивні шкіряні черевики. Чим не шкільна форма на осінь?

До речі, до школи того дня знаменитість теж завітала. Вона зайшла до одного з місцевих навчальних закладів, щоби заспівати гімн перед початком змагань з волейболу. "Вони попросили! Нічого не могла з собою вдіяти, я вперше у Теллурайді", — підписала Гомес серію фотографій та відео із заходу.

Експерти з моди кажуть, що Гомес поєднала у своєму вбранні всі основні тренди цієї осені. Зараз знову повертаються оверсайз та вільний крій. А також у моді буде масивне взуття на товстій підошві, яке так добре захищає від холоду.

Раніше OBOZ.UA розповідав, про трендові кольори осені, які продемонструвала Анджеліна Джолі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader