Sony отримала ексклюзивні маркетингові права на GTA VI
Sony отримала ексклюзивні маркетингові права на GTA VI

Sony отримала ексклюзивні маркетингові права на GTA VI

За наявними даними, Sony «прив’язала» до себе права на маркетинг очікуваного проєкту Rockstar Games – GTA VI. Очікується, що ця угода дасть змогу пропонувати GTA VI разом із консоллю PS5 і майбутньою версією PS5 Pro, при цьому одне з джерел припускає, що Sony може зробити акцент на останній моделі.

За поточними прогнозами, новий трейлер GTA VI може бути представлений на церемонії Game Awards 2024, яка відбудеться в грудні цього року. Історія співпраці Sony з Rockstar Games почалася ще в епоху PS2, і не буде перебільшенням, якщо ці ігрові гіганти об’єднають зусилля для просування довгоочікуваного випуску GTA VI.

Зовсім небагато ігрових серій стали настільки знаковими у свідомості геймерів, як GTA, відома своїми продажами, які перевищили 410 мільйонів копій станом на вересень 2023 року. Очікується, що GTA VI помітно збільшить цю цифру за рахунок величезного інтересу до гри. Хоча реліз заплановано на осінь 2025 року, фанати продовжують гадати, коли ж Rockstar поділиться новими подробицями про гру.

Два головні герої в GTA VI вказують на відсутність єдиного елемента, що можна сприймати як позитивну або негативну зміну. Наразі немає інформації про дату виходу наступного трейлера GTA VI, але чутки про гру стрімко множаться. Інсайдер підкреслив, що ця угода Sony не вплине на доступність GTA VI для власників Xbox Series X/S, але скоротить її «маркетингову присутність» на платформі Microsoft.

MAGG зазначив, що ексклюзивна угода з маркетингу стане публічною, коли вийде другий трейлер для GTA VI, який, як очікується, включатиме логотип PlayStation. Він також припускає, що цей трейлер може бути представлений на Game Awards 2024 у грудні, хоча і з деякими сумнівами. Цікаво, що інформація від MAGG була додатково підтверджена інсайдером RedGamingTech у недавньому твіті, який стверджував, що Sony планує активно просувати PS5 Pro через GTA VI.

Джерело матеріала
loader
loader