Toyota відправить у продаж кілька недорогих моделей. Фото
Toyota відправить у продаж кілька недорогих моделей. Фото

Toyota відправить у продаж кілька недорогих моделей. Фото

Toyota відома як виробник недорогих, практичних та надійних автомобілів з гарним оснащенням та приємними цінами. У 2024 та 2025 році компанія виведе на ринок нові моделі. Деякі з них з'являться незабаром.

OBOZ.UA розповідає про найцікавіші з них. Кожна машина запропонує гідне оснащення, надійність та ефектний дизайн.

Toyota Hilux Champ

Нова Toyota Tamaraw, також відома під ім'ям Toyota Hilux Champ, вже готова до виходу на ринок. Це найдешевший позашляховик японської компанії з ціною від 13 000 доларів.

Toyota Hilux Champ

Toyota Camry

Довгоочікувана Toyota Camry 2024 вже вийшла на ринок. Це недорогий автомобіль із яскравим сучасним дизайном. Прайс для США – 29 495 доларів. У Китаї за машину просять 23 900 доларів.

Toyota 4Runner

Toyota 4Runner

Новий позашляховик Toyota 4Runner 2025 – найдешевший варіант моделі Land Cruiser. Фактично дві машини поділяють платформу та мотор, а також виконані у схожих габаритах. Орієнтовна ціна Toyota 4Runner у 2024 році – близько 40 000 доларів.

Toyota Crown Signia

Новий кросовер Toyota Crown Signia 2024 модельного року готовий вирушити у продаж. Це недорогий автомобіль свого сегмента з яскравим дизайном та сучасним оснащенням. Ціна Toyota Crown Signia 2024 – від 45 000 доларів. Суперники від BMW і Mercedes приблизно вдвічі дорожчі. Toyota позиціонує новинку як преміальну модель.

OBOZ.UA вже розповідав про бюджетний кросовер від Renault, який вирушив у продаж.

Джерело матеріала
loader