Актриса Різ Візерспун закрутила новий роман із німецьким фінансистом
Актриса Різ Візерспун закрутила новий роман із німецьким фінансистом

Актриса Різ Візерспун закрутила новий роман із німецьким фінансистом

Актриса була двічі одружена. Від колишніх стосунків у неї троє дітей: дочка Ава, сини Дікон і Теннесі.

Американську акторку, модель Різ Візерспун із коханим Олівером Гаарманном 5 вересня ввечері помітили, що вони тримаються за руки вперше з початку їхнього бурхливого роману, повідомляє Page Six.

Зірка "Блондинки в законі" і німецький фінансист, які спровокували чутки про романтичні стосунки в липні, підтвердили свій роман. 48-річну Візерспун і 57-річну Гаарманн сфотографували на фото, коли вони виходили з готелю і прямували до позашляховика. Візерспун для виходу у світ обрала міні-сукню чорного кольору з вирізом і туфлі на підборах у тон. Вона розпустила своє світле волосся, зробивши проділ посередині. Судячи з усього, знаменитість перебувала в гарному настрої. Що стосується Гаарманна, то він був одягнений у темно-синій піджак, синю сорочку на ґудзиках, штани кольору хакі і коричневі туфлі.

Романтичні стосунки зірки серіалу "Велика маленька брехня" і бізнесмена вперше зародилися в липні, коли їх сфотографували за вечерею в ресторані L'Artusi у Вест-Віллідж.

Відомо, що Візерспун була одружена з актором Раяном Філіпом Філіпом Філіппом з 1999 по 2008 рік. У цьому шлюбі акторка народила двох дітей — доньку Аву Елізабет Філіпп (23 роки) і сина Дікона Різ Філіпп (20 років). У 2011 році Різ вийшла заміж за агента Джима Тота. У цьому шлюбі 27 вересня 2012 року Візерспун народила свою третю дитину — сина Теннессі Джеймса Тота. 24 березня 2023 року пара заявила про розлучення напередодні 12-ї річниці шлюбу.

Тим часом, Гаарманн раніше був одружений на Мале Гаонкар, від якої у нього двоє синів.

Раніше, 9 серпня, Фокус писав про те, що Різ Візерспун показала публіці дорослого сина. Актриса і її старший спадкоємець стали гостями прем'єри картини "Кліпни двічі" в Лос-Анджелесі.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader