Американець встановив рекорд, граючи ротом у пінг-понг зі стіною
Американець встановив рекорд, граючи ротом у пінг-понг зі стіною

Американець встановив рекорд, граючи ротом у пінг-понг зі стіною

Девід Раш зараз має найбільшу кількість одночасних титулів у Книзі рекордів Гіннеса у світі. Втім, він вирішив перевершити самого себе.

5 вересня у світі був зафіксований черговий рекорд. Американець Девід Раш побив один зі своїх власних рекордів, використовуючи рот, щоб відбити м'яч для пінг-понгу від стіни 47 разів за 30 секунд. Він потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Про це йдеться в Ютуб-каналі Книги рекордів.

Так, мешканець Бойсе, штат Айдахо, який зараз має найбільшу кількість одночасних титулів у Книзі рекордів Гіннеса у світі, раніше встановив рекорд за найбільшу кількість разів, коли м’яч для пінг-понгу відбивався від стіни ротом.

Згодом Раш націлився перевершити самого себе і покращити свій результат.

"Я не був упевнений, чи зможу побити це, оскільки це надзвичайно складний рекорд, який вимагає швидкості, точності та послідовності", — сказав Раш.

Втім, чоловіку таки вдалося побити власний рекорд, зробивши 47 відскоків за 30 секунд.

"Звичайно, це не найприємніший рекорд, але я пишаюся докладеними зусиллями та сотнями невдач, які мені вдалося подолати, щоб потрапити до Книги рекордів Гіннеса", — сказав він.

Нагадаємо, що жінка створила перукуі побила рекорд Книги Гіннеса. На "шиньон для мамонта" пішло 800 пучків каштанового волосся та 2150 фунтів стерлінгів на придбання матеріалів.

Джерело матеріала
loader
loader