Наталка Карпа, яка має медичну освіту, відповіла, чи готова піти на фронт
Наталка Карпа, яка має медичну освіту, відповіла, чи готова піти на фронт

Наталка Карпа, яка має медичну освіту, відповіла, чи готова піти на фронт

Чоловік співачки Наталки Карпи нині служить в ЗСУ, тому співачка обрала бути поряд з донькою, а не йти на фронт.

43-річна українська співачка Наталка Карпа, яка має медичну освіту, зізналася, чому не наважилася піти на фронт, коли Росія розпочала повномасштабну війну в Україні. Подробицями артистка поділилася в інтерв’ю видання Фокус.

Так, Наталка зізналася, що дійсно навчалася на медика, однак, оскільки вона не працювала за фахом, то її диплом медика автоматично анулювався з роками. Таким чином, артистка не повинна ставати на військовий облік, оскільки її медична освіта вже не дійсна.

Співачка зізналася, що в армію вона не пішла відсутність практики в медицині, а тому, що таке рішення вони прийняли з її чоловіком Євгеном Тєрєховим, позивний "Титановий Джексон", який став на захист Батьківщини ще раніше.

"Ми на нашій сімейній нараді розділили наші обовʼязки — вирішили, що один з нас йде захищати країну, другий піклується про родину та виховує малечу", — пояснила артистка.

Зауважимо, що Наталка та Євген мають спільну донечку Злату, які зараз 4,5 роки.

Також артиста пояснила, що навіть якби причиною було не виховання доньки, то вона все ж таки вважає себе кориснішою в тилу ніж на фронті.

"Мені здається, як артист я більше приношу користі. Бюджети, які збираємо на виступах — допомагають хлопцям закупляти потрібні речі, ремонтувати автомобілі", — пояснила співачка.

Попри те, що все ж поки Наталка виконує роль мами та артистки, вона не виключає, що при потребі готова буде стати на захист батьківщини і згадає медичні навички, які свого часу вивчала.

Більше читайте вексклюзивному інтерв'ю Наталки Карпи для видання Фокус.

Теги за темою
Збройні сили України Армія
Джерело матеріала
loader
loader