У родині Ніколь Кідман сталася трагедія
У родині Ніколь Кідман сталася трагедія

У родині Ніколь Кідман сталася трагедія

Голівудська актриса повідомила на Венеційському фестивалі про трагедію.

Голівудська акторка Ніколь Кідман повідомила, що її улюблена мати померла лише за кілька годин до того, як її було нагороджено за найкращу жіночу роль у фільмі "Крихітка" на Венеціанському кінофестивалі, який завершився в суботу.

За даними видання The Daily Mail, 57-річна актриса не була присутня на заході.

Замість цього її режисерка Халіна Рейн зачитала заяву акторки, в якій йшлося про те, що мати Ніколь Джанель померла, поки вона була у Венеції.

У заяві йшлося: "Сьогодні я прибула до Венеції, щоб незабаром дізнатися, що моя прекрасна, хоробра мати Джанель Енн Кідман щойно померла.

У Ніколь Кідман померла мати / Скріншот Instagram/nicolekidman

"Я в шоці і повинна поїхати до своєї сім'ї, але ця нагорода для неї, вона сформувала мене, вона направляла мене, вона створила мене", - заявила вона.

Хто така Ніколь Кідман

Ніколь Кідман - австралійська та американська акторка, співачка, продюсерка і посол доброї волі ЮНІСЕФ. За даними Вікіпедії, лауреатка премії "Оскар" 2003 року за роль Вірджинії Вулф у фільмі "Годинник" (перша акторка з Австралії, яка отримала цю нагороду в номінації "Найкраща жіноча роль"). Володарка іменної зірки на Голлівудській "Алеї слави".

"Я безмірно вдячна, що можу вимовити її ім'я всім вам через Халіну, зіткнення життя і мистецтва розриває серце, і моє серце розбите", - додала вона.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, раніше Ніколь Кідман розкрила секрет успішного шлюбу з Кітом Урбаном. Володарка іменної зірки на голлівудській Алеї слави поставила перед своїм обранцем цікаве правило.

Раніше також актриса Ніколь Кідман здивувала своїх шанувальників сміливимобразом, який вона втілила для зйомки в журналі Perfect. Артистка, яка грає на екранах ролі витончених і витончених леді, практично ангелів із сяючими очима, цього разу вирішила приміряти вигляд поганого дівчиська.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader