Блекаути, гаряча фаза війни та мандарини: екстрасенс розповіла, що нас чекає взимку
Блекаути, гаряча фаза війни та мандарини: екстрасенс розповіла, що нас чекає взимку

Блекаути, гаряча фаза війни та мандарини: екстрасенс розповіла, що нас чекає взимку

Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Усі майстри говорили, що у 2025 році будуть переговори і є шанс закінчити війну. Навіть я це відчувала, що є шанс закінчити активну фазу війни та вийти на новий дипломатичний рівень. Але зараз я втрачаю надію на це, я зневіряюся, я бачу, що активна фаза війни з такими обстрілами не закінчується. І коли я була у Польщі проїздом, там усе пахло війною.

Це карма їхньої країни та їхня окрема історія. Можливо, на них нападе не росія. Чому у нас розглядається сценарій лише одного такого агресивного ворога? Уяви, що буде ще хтось. Ось у 2025 році ми отримаємо непрогнозований сценарій.

Ось те, що стосується завершення війни в Україні, я це прямо відчуваю, що перед Новим роком у нас буде Merry Christmas. Спочатку буде капець до Юр'єва дня, загалом до кінця листопада будуть нагнітання. Можуть вимикати світло взимку.

Я боюся темряви божевільно просто.

Два канделябри, плюс ще два ліхтарики поставити. І у нас є EcoFlow, тобто ми вже можемо бути автономними. У нас є автономний інтернет, автономне світло, ми можемо працювати. По суті, боятися треба буде лише людей, які у страху та паніці триматимуть за старий світ: за стару судову систему, за стару систему управління, за залякування, за стару пропаганду часів ще Третього Рейху.

Тому так, до кінця листопада можуть бути різні і обстріли, і провокації. Так, як зараз. Ми живемо? Живемо. Щось відбувається? Відбувається. Боляче? Так. Ти все це відчуваєш? Відчуваєш. Але з грудня начебто у повітрі з'явиться запах весни, мандаринчиків.

Джерело матеріала
loader
loader