Чехія – Україна: всі подробиці матчу Ліги націй
Чехія – Україна: всі подробиці матчу Ліги націй

Чехія – Україна: всі подробиці матчу Ліги націй

Збірна України з футболу у вівторок, 10 вересня, проведе другий матч нового розіграшу Ліги націй. Після поразки від Албанії у стартовому поєдинку групи 1 Дивізіону В "синьо-жовті" на виїзді зіграють з чеською національною командою, яка розпочала турнір фіаско у Грузії (1:4).

Гра приймає стадіон Eden Arena у Празі. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Чехія – Україна. Час початку – о 21:45 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ ЧЕХІЯ – УКРАЇНА

Прямий ефір буде доступний на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO. За годину до гри, а також після поєдинку заплановано традиційну аналітичну студію за участю журналістів та запрошених експертів.

Чехія – Україна: всі подробиці матчу Ліги націй

Також трансляція організовується регіональними телеканалами "Суспільного", які ведуть мовлення у безкоштовній ефірній цифровій мережі T2.

ПРОГНОЗ НА ЧЕХІЯ – УКРАЇНА

Фаворитами поєдинку вважаються господарі поля. Ставки на перемогу чехів приймаються з коефіцієнтом 2,20. Нічия оцінюється котируванням 3,40. А показники на успіх України сягають рівня 3,00.

ХТО СУДДЯ МАТЧА ЧЕХІЯ – УКРАЇНА

Обслуговувати зустріч довірили бригаді арбітрів із Шотландії, яку очолюватиме Джон Бітон. Допомагатимуть йому лайнсмени Деніел Макфарлейн та Девід Макгічі. Роль четвертого рефері виконає Метью Макдермід.

Також на поєдинку буде задіяна система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої слідкуватиме Ендрю Даллас.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Іван Гашек, головний тренер збірної Чехії:

– У матчі з Україною ми маємо досягти результату, інакше мені тут теж нема чого робити. Це цілком зрозуміло. Ми повинні показати зовсім інше обличчя та гру. Має бути зовсім інший ентузіазм гравців. Ми гратимемо вдома, це буде зовсім інша гра, ніж із Грузією. Ми маємо виправитися.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Чехія: Коварж – Зима, Гранач, Крейчі, Цоуфал, Соучек, Калвах, Зелена, Шульц, Шик, Лінгр.

Україна: Трубін – Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Зінченко, Малиновський, Циганков, Мудрик, Яремчук.

Чехія – Україна: всі подробиці матчу Ліги націй
Чехія – Україна: всі подробиці матчу Ліги націй

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

Команди п'ять разів зустрічалися одна з одною – дві перемоги здобули українці, одну – чехи. Різниця м'ячів – 6:4 на користь наших сусідів. Востаннє суперники грали у товариському матчі у 2021 році, завершивши його 1:1.

Як повідомляв OBOZ.UA, колишній футболіст київського "Динамо" Віктор Леоненко їдко висміяв збірну України за матч із Албанією на старті Ліги націй.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader