Погода на завтра: прохолодні дощі та тепле бабине літо
Погода на завтра: прохолодні дощі та тепле бабине літо

Погода на завтра: прохолодні дощі та тепле бабине літо

Завтра, 10 вересня, в західних областях України очікується прохолодна погода з дощами, тоді як на решті території буде тепле бабине літо. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у своєму дописі на Facebook.

За прогнозом, денна температура в західних областях варіюватиметься від +17 до +22 градусів, але в Тернопільській та Хмельницькій областях температура може піднятися до +25 градусів.

В інших регіонах України збережеться бабине літо. У вівторок буде сонячно, сухо і тепло, з денними температурами від +24 до +28 градусів. Локальні дощі можливі лише в Приазов'ї та Дніпропетровській області.

У Києві збережеться тепла погода: вдень температура підніметься до +26 градусів, вночі до +12. Проте існує ризик утворення димів різного походження та підвищена ймовірність пожеж через пересушене повітря.

Погода в Україні у вересні

Початок осені в Україні виявився настільки теплим, що синоптики вважають метеорологічне літо ще активним, незважаючи на календарний вересень. Тим не менше, осінь ще зможе нагадати про себе, навіть якщо значного похолодання поки не спостерігається.

Нагадаємо, що стосується жовтня та листопада, то жовтень, за прогнозом, буде теплішим на 2 градуси порівняно з нормою, а листопад — на один градус. Тенденції останніх років вказують на те, що початок осені в Україні, особливо її перша половина, буде типовою “золотою осінню” — сонячною, сухою та теплою. Значне похолодання слід очікувати в другій половині жовтня.

Зазначимо,найближчі дні порадують українців стабільною погодою, яка не зазнаватиме значних змін. Очікується багато сонця і приємне тепло, що нагадує про настання бабиного літа.

Нагадаємо, що українці можуть отримати деякі ліки в рамках програми "Доступні ліки", яка надає можливістьотримати препарати безкоштовноабо за деякою доплатою.

Фото Олександри Буділки

Джерело матеріала
loader
loader