Помер заслужений артист України Валерій Бассель
Помер заслужений артист України Валерій Бассель

Помер заслужений артист України Валерій Бассель

Прощання з Валерієм Басселем відбудеться у вівторок 10 вересня об 11:00, біля Одеського академічного театру ляльок

Пішов з життя заслужений артист України, режисер, актор Одеського театру ляльок Валерій Михайлович Бассель.

Про це йдеться у повідомленні Одеського академічного театру ляльок у фейсбук. 

«З глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні пішов з життя Валерій Михайлович Бассель, заслужений артист України, актор, режисер, педагог, неповторна творча особистість, гуру нашого театру», - йдеться в повідомленні.

У театрі додали, що прощання з Валерієм Басселем відбудеться у вівторок 10 вересня об 11:00, біля Одеського академічного театру ляльок (вулиця Пастера, 15).

Валерій Бассель працював в Одеському драмтеатрі, а до 1993 року він знімався в популярній гумористичній програмі «Джентльмен шоу».

З 1995 року Бассель обіймав посаду художнього керівника та режисера-постановника театрального колективу «Суєта суєт» Товариства єврейської культури Одеси.

З кінця 2000-х років також ставив вистави в Одеському театрі ляльок.

Фото: Одеський академічний театр ляльок/фейсбук 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
loader
loader