Другий сезон серіалу «Аркейн» вийде на Netflix в українському дубляжі
Другий сезон серіалу «Аркейн» вийде на Netflix в українському дубляжі

Другий сезон серіалу «Аркейн» вийде на Netflix в українському дубляжі

Другий сезон серіалу «Аркейн» вийде на Netflix в українському дубляжі - Фото 1

Перший сезон «Аркейн», створений по грі League Of Legends, cтав кращим анімаційним серіалом 2021 року — другий дебютує вже в листопаді.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Другий сезон серіалу «Аркейн» вийде на Netflix в українському дубляжі - Фото 2

Останній трейлер, окрім оригінальної версії від Netflix, отримав відео з українським дубляжем на каналі Filmova — а отже і сам серіал можна буде нарешті подивитись українською (мова йде саме за другий сезон, однак, можливо, дубляж з’явиться і в першому).

«Аркейн» — це анімаційний серіал, створений за всесвітом гри League Of Legends. Його дія відбувається у двох вигаданих містах, аристократичному Пілтовері та Зауні з підземними нетрями, де мешкають бідняки та злочинці. Невдале пограбування лабораторії у першому спричиняє повернення до світу забороненої магії. Сюжет другого (і останнього, як було повідомлено в червні) сезону буде присвячений «ескалації конфлікту» між двома містами.

Творці серіалу — Крістіан Лінке та Алекс Йі, а до озвучування залучили Хейлі Стенфельд, Еллу Пурнел, Ріда Шеннона, Аміру Ванн, Міка Вінгерта та інших. В українському дубляжі можна почути голос Антоніни Хижняк (Мотря із «Спімайти Кайдаша»).

Другий сезон серіалу «Аркейн» вийде на Netflix в українському дубляжі - Фото 3
Теги за темою
Netflix
Джерело матеріала
loader
loader