Battlefield 2042 не здається: нове оновлення додає свіжий контент та натяк на нову гру
Battlefield 2042 не здається: нове оновлення додає свіжий контент та натяк на нову гру

Battlefield 2042 не здається: нове оновлення додає свіжий контент та натяк на нову гру

Якщо ви думали, що на Battlefield 2042 поставили хрест, поспішаємо розвіяти сумніви. Вже 10 вересня вийде нове оновлення, яке додасть свіжий контент та дрібні покращення у гру. Незважаючи на те, що із сезонами покінчено, DICE продовжує підтримувати Battlefield 2042.

Оновлення 8.1.0, яке на консолях буде значитися як версія 1.59, додасть два часові режими – "Breakthrough UH-60" і "Control Unlocked". Ці режими дадуть гравцям можливість спробувати всіх фахівців, зброю, гаджети і транспортні засоби, і, що особливо круто, розблокувати вертоліт UH-60.

До того ж, за виконання завдань можна буде отримувати стрічки вдвічі швидше.

Однак не обійшлося без втрат – у режимі Breakthrough вертольоти MV-38 Condor та Mi-240 Super Hind стануть недоступними, тому доведеться звикати до нових умов.

Battlefield 2042: скрін гри
Battlefield 2042: скрін гри

Що ще в оновленні?

Звісно, ​​не обійшлося без стандартних виправлень. Розробники усунули баг зі стрічками в режимі Shutdown та підправили поведінку ІІ-солдат. Нічого революційного, але дрібні неприємності, з якими стикалися гравці, буде усунено.

А що далі?

DICE вже підігріває інтерес до наступної події Dark Protocol, яка запланована на жовтень – це буде Хеллоуїнський івент, сповнений похмурої атмосфери і, напевно, сюрпризів для гравців.

Ну а тим часом фанати затамували подих в очікуванні наступної частини серії. EA вже натякнули, що нова гра стане одним із найамбіційніших проектів студії. Чутки ходять різні: хтось говорить про модель із відкритим світом, інші шепочуть про повний перехід на онлайн-сервіс. Але поки що це лише домисли – залишається чекати на офіційний анонс.

Так що якщо ви все ще в строю Battlefield 2042, готуйтеся до нових битв - майбутнє серії виглядає інтригуюче.

Раніше стало відомо про те, що осінь у Dead by Daylight починається з гучних новинок: нові скіни, розпродаж та повернення улюблених режимів

Вам буде цікаво дізнатися, Warhammer 40,000: Space Marine 2: буде ще більше місій, режимів, арен та зброї

Читайте також про новий шутер "Son and Bone": рознесіть динозаврів на шматки - ні часу, ні перезарядки

Джерело матеріала
loader
loader