На Черкащині є кілька влучань, пошкоджено інфраструктурний об'єкт
На Черкащині є кілька влучань, пошкоджено інфраструктурний об'єкт

На Черкащині є кілька влучань, пошкоджено інфраструктурний об'єкт

В ніч на 10 вересня Росія атакувала Черкащину ударними дронами. 14 БпЛА вдалось знищити силами ППО, проте на території регіону є кілька влучань, а також пошкоджено інфраструктурний об'єкт. Про це у своєму Telegram-каналі  повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації (ОВА) Ігор Табурець.

- Однак маємо кілька влучань, а також наслідки через падіння уламків. Зокрема, в обласному центрі двоє людей травмовані. Їм надана необхідна допомога. Також пошкоджено кілька будинків і об'єктів приватного бізнесу. Плюс мали займання сухої рослинності, - написав Табурець. 

Також на Уманщині пошкоджено інфраструктурний об'єкт. А в Черкаському районі через падіння уламків загорілась лісова підстилка. Пожежу ліквідували.

 Профільні служби працюють. Остаточні збитки будуть відомі згодом, додав Табурець. 

  • У ніч на 10 вересня Росія атакувала 48 засобами повітряного нападу. Російські окупанти завдали удару балістичною ракетою «Іскандер-М» з окупованого Криму, протирадіолокаційною ракетою Х-31П із повітряного простору над акваторією Чорного моря та 46-ма ударними БпЛА типу «Shahed». 
  • В ніч на 10 вересня Київ пережив шосту вересневу російську атаку. Ворог намагався вдарили по українській столиці дронами. Зазнали атаки також такі регіони, як Сумська та Миколаївська області. 
Джерело матеріала
loader
loader