На ринок виходить новий кросовер Chery Tiggo Cross
На ринок виходить новий кросовер Chery Tiggo Cross

На ринок виходить новий кросовер Chery Tiggo Cross

Компанія Chery презентувала компактний паркетник Tiggo Cross, оголосивши його новою моделлю.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Поки оприлюднено лише два зображення нового кросовера. Проте, на автомобільному фестивалі у Південній Африці Tiggo Cross вже показали наживо. Судячи з фото, новий кросовер є модернізованим варіантом вже відомого паркетника Chery Tiggo 4 Pro.

Chery Tiggo Cross

У пресрелізі Chery South Africa йдеться про те, що Tiggo Cross займе нішу між цією моделлю та старшим кросовером Tiggo 7 Pro. У стилі останньої виконано і зовнішність – схожі фари, інші бампери, радіаторні грати та задні ліхтарі.

Chery Tiggo 4 Pro
Chery Tiggo 4 Pro

Інтер’єр такий же, що й оновленого Tiggo 4 Pro – всередині встановлені табло і сенсорний блок управління “кліматом”. Але для країн з лівостороннім рухом селектор коробки розташований по центру тунелю (з правостороннім – ближче до водія).

Chery Tiggo 4 Pro

За попередніми даними, у ПАР Chery Tiggo Cross запропонують із бензиновою турбочетвіркою об’ємом 1,5 літра та потужністю 147 к.с. У парі з силовим агрегатом працює роботизована коробка передач. Однак на інших ринках можуть запропонувати атмосферний двигун 1.5 у парі з механікою або варіатором. Повнопривідних версій у компактного паркетника Chery не буде.

З 16 вересня замовлення на новий Chery Tiggo Cross почнуть приймати в Австралії. У Південній Африці старт продажів запланований на листопад, ціни оголосять ближче до цієї дати.

Джерело матеріала
loader
loader