Ситуація стала гіршою: ЗС РФ почали штурмові дії в Курській області, — DeepState
Ситуація стала гіршою: ЗС РФ почали штурмові дії в Курській області, — DeepState

Ситуація стала гіршою: ЗС РФ почали штурмові дії в Курській області, — DeepState

За словами аналітиків, ЗС РФ переправили бронетехніку через річку Сейм та інші невеликі річки. Уже було зафіксовано рух колони з Кореньово в напрямку Снагості.

Російські військові почали активні штурмові дії в Курській області. Ситуація для угруповання українських військ на лівому фланзі стала гіршою. Про це повідомили аналітики групи DeepState у ніч на 11 вересня.

За словами експертів, ЗС РФ переправили бронетехніку через річку Сейм та інші невеликі річки.

Важливо ЗСУ затрофеїли російський "Град" і працюють ним по ЗС РФ в Курській області (відео)

"Ще один удар відбувся з Кореньово, яке втратили нещодавно, на Снагость", — зазначили аналітики.

Аналітики зазначили, що багато експертів, особливо на Заході, почали активно форсувати тему з "котлом" для росіян у Глушківському районі. А річку Сейм стали вважати "дружнім підрозділом", який воює проти ЗС РФ з українцями.

Ситуація в Курській області
Фото: Скриншот

Крім того, пізніше аналітики DeepState заявили, що було зафіксовано рух броньованої колони з Кореньово в напрямку Снагості, а також активні бойові дії в цьому населеному пункті.

Колона з Кореньово
Фото: DeepState

Раніше повідомлялося, що операції в Курській і Харківській областях об'єднує тактика ЗСУ. У 3 ОШБр підтвердили, що у ворога спостерігаються проблеми з певними ресурсами. Представник бригади Олександр Бородін припустив, що російський ВПК "не завжди справляється", і це змушує окупантів до економії.

Також нагадаємо, колишній міністр оборони РФ Сергій Шойгу виключив мирні переговори з Україною до витіснення ЗСУ з Курської області. За його словами, українські війська нібито мали намір захопити Курську атомну станцію, щоб "здійснити ядерний терор".

Теги за темою
Україна Росія війна Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader