Скільки б коштував iPhone 16 в Україні, якби діяли ціни як в США: всі розрахунки
Скільки б коштував iPhone 16 в Україні, якби діяли ціни як в США: всі розрахунки

Скільки б коштував iPhone 16 в Україні, якби діяли ціни як в США: всі розрахунки

Компанія Apple презентувала свої останні розробки: смартфони iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro та 16 Pro Max. Ціни на новинки стартують від 799 доларів.

Втім такі ціни доступні для замовлення на території США. Згідно з даними на офіційному сайті, ціни на кожну модель в переведенні на гривні будуть такими:

Всі пристрої за традицією постачаються разом із зарядним кабелем типу USB-C, який підходить до USB-адаптерів та комп'ютерних портів. Водночас, аби зменшити викиди вуглецю, Apple перестали постачати власні адаптери і навушники AirPods разом з "айфонами" – їх можна буде придбати окремо. Нова лінійка представлена у різноманітних кольорах. Зокрема на сайті доступні такі моделі:

  • iPhone 16: чорний, зелений, рожевий, синій та білий;
  • iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max: Desert Yellow/Desert Titanium та Cement Gray/Titanium Gray.
Ціни на iPhone на офіційному сайті

Також для американського ринку діє низка спеціальних пропозицій. Наприклад, розстрочка оплати: від $33.29 за девайс iPhone 16 128 Гб до $66,62 за девайс iPhone 16 Pro Max 1 Тб. Крім того, для покупців доступна функція trade in – тобто можливість купити пристрій зі знижкою, якщо здати старий смартфон (iPhone 12 і новіші моделі).

Та наразі передзамовити iPhone 16 в Україні неможливо, бо жоден з рітейлерів ше не оголосив про продажі. У зв'язку з цим очікується, що попередні ціни на нові iPhone 16 в Україні стануть відомі найближчими днями.

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що всі магазини, які продають техніку Apple в Україні, реалізують контрабанду, порушуючи податкове законодавство. При цьому жоден із десяти проданих зразків техніки Apple не мав позначки офіційного імпорту, а фіскальний чек видав лише один магазин.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader