Вікторія Бекхем розкрила таємну пристрасть до відомої моделі
Вікторія Бекхем розкрила таємну пристрасть до відомої моделі

Вікторія Бекхем розкрила таємну пристрасть до відомої моделі

"Стильна перчинка" зізналася, хто був її ідеалом на зорі кар'єри.

Британська співачка, дизайнерка і світська левиця Вікторія Бекхем наприкінці дев'яностих набула всесвітньої слави, як "стильна перчинка", завдяки її участі в дівочому поп-гурті Spice Girls. Десятки тисяч прихильниць по всьому світу мріяли бути схожою на неї та повторювали кожен її образ.

Проте Бекхем не була такою впевненою у власному почутті стилю і чарівності. У неї був ідеал, на якого вона рівнялася у всьому, що стосувалося її зовнішнього вигляду.

Про це сама Вікторія розповіла в документальному серіалі "In Vogue: The 90s", який цитує Daily Mail. Так дизайнерка зізналася, що її стильна стрижка Posh Spice Bob - ніщо інше, як спроба повторити образ всесвітньо відомої моделі Лінди Євангелісти. Усі наступні експерименти Бекхем із зовнішністю, поки вона не набула власного стилю, також були пов'язані з популярною манекенницею.

"Лінда була причиною, через яку я підстригла волосся, причиною, через яку я фарбувала волосся в безліч різних кольорів. Я була в Нью-Йорку і пішла до Гаррена, перукаря Євангелісти. Коли він відрізав мені все волосся, я проявила свою внутрішню Лінду", - каже Вікторія Бекхем.

Вікторія Бекхем, Лінда Євангеліста
Вікторія Бекхем у двотисячних та її кумир - Лінда Євангеліста / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Хто така Вікторія Бекхем?

Вікторія Керолайн Бекхем - британська співачка, авторка пісень, танцівниця, модель, акторка, модна дизайнерка і підприємниця. Дружина легендарного футболіста і комерсанта Девіда Бекхема, повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що гурт Linkin Park знайшов заміну Честеру Беннінгтону через 7 років після його смерті. Колектив на чолі з новим солістом вирушає в тур і в листопаді випустить повноцінний альбом.

Також у ЗМІ розкрили подробиці заповіту французького актора Алена Делона. Свої заощадження він розділив між трьома дітьми, з якими за життя у нього були складні стосунки.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader